Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Playerunknown’s Battlegrounds Tanıtımının Ardından Güncelleme Takvimi De Duyuruldu

Ülkemizde NFinity Games tarafından yayıncılığı üstlenilen Playerunknown's Battlegrounds, final sürümüyle piyasaya çıktı. Hemen ardından da güncelleme takvimi paylaşıldı.

NFinity Games tarafından İstanbul’da düzenlenen tanıtım etkinliği eşliğinde, Battlegrounds oyun severlerin beğenisine sunuldu. Twitch yayınlarında ve anlık oyuncu istatistiklerinde yüksek başarı yakalanan erken erişim sürecinde bulunan oyunun, sağlam satış rakamlarına ulaşmasını bekleniyor. Tanıtım toplantısından kısa bir süre sonra da güncelleme takvimi Steam üzerinden paylaşıldı.

Battlegrounds Tanitim Bulteni Gorsel1

NFinity Games’in yeni oyun platformu TAM Game‘i de tanıttığı etkinliğe ünlü Twitch yayıncıları ve Youtuber‘lar da katıldı. Türkiye, Azerbaycan ve Ortadoğu-Kuzey Afrika (MENA) alanlarının baş harflerinden ismini alan platform NFinity Games’in yayıncılığını üstlendiği oyunlara ev sahipliği yapacak. Steam dışında PUBG’ı alabileceğiniz ikinci adres olacak platformda, dünya üzerinde 10.000 adet bulunan PUBG kıyafeti kazanma şansınız da olacak. TAM Game’deki oyun sayfasına http://pubg.tamgame.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Bunların haricinde, açıklanan güncelleme takviminden de bahsedelim. Oyun sunucu performansına etki edecek günlük güncellemeler alacak. Hata düzeltmeleri ve istemci iyileştirmelerini sağlayacak haftalık güncellemeler yayınlanacak. Oyunun denge ayarlarına etki edecek ve yeni içerikler ekleyecek aylık güncellemeler sunulacak. İçerik ve eğlence açısından sıkıntı çekmeyeceğinizi düşündüğümüz Playerunknown’s Battlegrounds’ın Steam sayfasına gitmek isteyenler buraya tıklayabilir.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.