Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds, League of Legends’ı Twitch’te Geçmeyi Başardı

Survival yani hayatta kalma türündeki PlayerUnknown’s Battlegrounds gün geçtikçe yeni rekorlar kırmaya yeni başarılar elde etmeye devam ediyor.

Survival yani hayatta kalma türündeki PlayerUnknown’s Battlegrounds gün geçtikçe yeni rekorlar kırmaya yeni başarılar elde etmeye devam ediyor. Popülerliği git gide artan oyununun bu popülerliği Twitch yayınlarınada yansıdı.

PlayerUnknowns Battlegrounds

Yayınlanan yeni Twicth izlenme raporlarına göre geçen hafta PlayerUnknown’s Battlegrounds 16.9 milyon saat izlenme ile 15 milyon saat izlenmesi bulunan League of Legends’i geride bırakmayı başardı. Bu rakamlara sahip iki oyun listesinin 2. ve 3. sırasında bulunurken listenin ilk sırasında indirmesi oldukça zor olan bir oyun olan ve 30.6 milyon saat izlenen DOTA2 bulunuyor.

Oyunla ilgili bir diğer gelişme ise daha önce yapılan düzenli ve sık güncellemelerle ilgili. Oyuna neredeyse her hafta hata düzenlemeleri güncellemesi ve her ay yeni içerik güncellemesi gelirken PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricilericilerinin yaptığı açıklamaya göre düzenli olarak yapılan güncellemelerin zamanının değişecek olması, haftalık ve aylık olarak yapılan güncellemelerin eskisi gibi düzenli bir şekilde yapılması için bir kesinlik bulunmayacak. Özetlemek gerekirse PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncuları gelecek hafta veya aylarda hatta ondan sonraki hafta veya aylarda yeni içerik göremeyebilirler ya da tam tersi olarak görebilirler. Bu açıklamadan sonraki durumun izlenme rakamlarını değiştirip değiştirmeyeceğini merakla bekliyoruz.

Son olarak PlayerUnknown’s Battlegrounds daha öncede Steam üzerinde en çok oynanan oyunlar listesinde Counter Strike: Global Offensive oyununu geride bırakarak 2. sıraya yükselmişti. Twitch izlenme raporlarında olduğu gibi Steam üzerinde de en çok oynanan oyunlar listesinin ilk sırasında DOTA2 bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. ecmd

    Tebrikler

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.