Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Platinum Games Gizemli GG Projesi’ni Duyurdu

Platinum Games'in kurucusundan yeni oyun hakkında bazı bilgiler verdi.

Platinum Games‘in kurucusu Hideki Kamiya bir sonraki projesini açıkladı. Şu anda kod adı Project GG olan oyunun hala çıkmasına uzun bir zaman var gibi görünüyor ancak geliştirilmeye başlanmış. Ayrıca oyunun bir’de teaser’ı yayınlandı.

Platinum Games Gizemli GG Projesini Duyurdu

Bu arada, Platinum Games’in dört oyunundan biri olan The Wonderful 101 Remake için bir çıkış tarihi var. Oyun PC, Nintendo Switch ve PlayStation 4 için 22 Mayıs‘ta, 19 Mayıs Kuzey Amerika’da, 11 Haziran Japonya’da başlayacak.

Eurogamer‘ın haberine göre, bu haftanın Famitsu dergisinde yazan Hideki Kamiya, Project GG’yi daha önce açıkladıkları iki oyun olan Viewtiful Joe ve The Wonderful 101 oyunlarından ardından üçüncü ve son çıkacak olan oyun olarak tanımladı.

Project GG ayrıca Platinum Games’in Eurogamer ile paylaşılan bir basın bülteninde yazdığına göre “bir ton özgürlük hem de bir ton sorumluluk” verdiği ilk yayınlayacağı yeni oyunu olacak. Ayrıca Hideki Kamiya, “Şimdiye kadar yaptığımız oyunların aksine bu oyun %100 Platinum Games unvanını alacak.” dedi. Kamiya oyun hakkında sorulan oyun’un ne zaman çıkacağı ile ilgiliyse henüz kesin bir bilgi vermemiş ancak yollarının daha uzun olduğunun altını çiziyor.

Project G.G. Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.