Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Platinum Games, Bayonetta 3’ü Geliştirme Hakkında Bilgilendirmelerde Bulundu

Platinum Games, Bayonetta 3 hakkında güncelleme paylaştı.

Platinum Games, hayranlarına Bayonetta 3‘ün hala yolda olduğunun geliştirme yolda olduğunu ve geliştirme sürecinin devam ettiğini herhangi bir aksaklık olmayacağının haberini verdi.

Platinum Games Bayonetta 3ü Geliştirme Hakkında Bilgilendirmelerde Bulundu

Platinum Games, 2017‘de açıkladığından günden beri yaklaşan hack and slash oyunu Bayonetta 3 hakkında çok fazla bilgilendirmede bulunmadı. Evet, birkaç küçük geliştirme güncellemesi paylaşıldı, ancak Platinum Games henüz Bayonetta 3’le ilgili elle tutulur bir güncelleme yayınlamadığı için bir çok oyunun hayranı endişe duymaya başladı.

Neyse ki, Platinum  Games oyunculara oyunun hala yolda olduğu konusunda güvence verdi ve oyunla ilgili endişe duymamaları gerektiğini söyledi. VGC ile yapılan son röportajda Platinum Games’in yönetmeni Hideki Kamiya‘ya bir kez daha Bayonetta 3’ün gelişimi hakkında sorular soruldu.

Kamiya, oyunun iptal edilmediğini ve bu endişe duyan hayranların endişe duymamaları gerektiğini hatırlattı. Hayranların oyunu oynamak için sabırsızlanmasını isteyen Kamiya’ya göre geliştiriciler hala üzerinde çalışıyorlar. Kamiya “Twitter’dayım, bu yüzden her gün birçok yorum görüyorum. Başlık için hala beklenti olduğu için mutluyum, ancak ele almak istediğim bir şey var, gördüğüm trend olan, oyunun iptal edilip edilmediğini soruyorlar. Endişelerinizi bir kenara bırakın çünkü hiç bir şey iptal edilmedi” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.