Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Plants vs. Zombies: Garden Warfare’in Devamı Niteliğinde Bir Konsol Oyunu Geliyor!

Plants vs. Zombies yeni oyunu ile konsollara geliyor.

Geçtiğimiz günlerde mobil platform için Plants vs. Zombies 3’ü duyuran Electronic Arts konsol oyuncularının da yüzünü güldürecek bir duyuru yapmış. Yakında Plants vs. Zombies: Garden Warfare’in devamı niteliğinde bir PvZ oyunu Xbox One ve PlayStation 4 oyuncularına sunulacakmış

Plants vs. Zombies Garden Warfare’in Devamı Niteliğinde Bir Konsol Oyunu Geliyor 2

Plants vs. Zombies serisinin ne kadar başarılı olduğunu günümüzde bilmeyen yok artık. İlk kez 2014 yılında karşımıza çıkan Plants vs. Zombies: Garden Warfare, bilgisayar ve konsol platformunda oldukça beğenilmişti. PopCap Games tarafından geliştirilen yapım yakında bir devam niteliğinde yeni bir sürüm alacak.

Bugün Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Electronic Arts, Xbox One ve PlayStation 4 platformu için Plants vs. Zombies: Garden Warfare’in devamı niteliğinde yeni bir oyun sunacakmış. Yapılan haber içerisinde oyunun kod adının ‘Piknik’ olduğu belirtilirken tür olarak ise PvZ shooter olacağı ifade ediliyor.

Habere göre EA, yeni oyunun testlerine de başlamış. Hatta oyuncular Xbox One ve PlayStation 4 platformunda oyunun ilk halini deneyimlemeye davet ediliyormuş. Oyunun çıkış tarihi henüz duyurulmamış. Ancak yakın zamanda duyurulabileceği tahmin ediliyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.