Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Planet Zoo 1.0.3 Güncellemesi Yayınlandı!

Planet Zoo 400'den fazla hatayı gidermek için ilk güncellemesini aldı.

5 Kasım’da bilgisayar platformu için Steam üzerinde yayınlanan Planet Zoo ilk güncellemesini aldı. Çeşitli hata düzeltmelerine sahip olan güncelleme şuanda indirilebilir durumda yer alıyor. Oyuncular hemen indirebilirler.

Planet Zoo 1.0.3 Güncellemesi Yayınlandı 2

Hayvanlar alemini yakından tanıma fırsatı bulacağımız Planet Zoo 20 günden fazla bir süredir bilgisayar platformu oyuncuları tarafından oynanıyor. Daha önce yayınlanan inceleme puanları ile ne kadar tatmin edici olduğunu gözler önüne seren yapım, Steam üzerinde ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi.

Bugün güncelleme duyurusu ile gündeme gelen yapım oyuncuları sevindirecek bazı düzeltmeler yaptı. PC Gamer’ın haberi ile öğrendiğimiz güncelleme detaylarından söz edecek olursak, oyuna gelen 1.0.3 güncellemesi ile oyuncular artık hayvanlarının yaşlılıktan ölmesini engelleyebileceklermiş. Oyun içerisinde 400’den fazla düzeltme yapan 1.0.3 güncellemesi, oyunculara hayvanat bahçelerini daha detaylı düzenleyebilmek için bazı yeni seçenekler de sunuyor.

Küçük çaplı ayarlamalar yapan güncelleme oyunun arayüzü ve senaryosu üzerinde de çeşitli iyileştirmeler gerçekleştiriyor.

Güncellemenin dosya boyutu belirtilmezken güncellemenin şuanda indirilebilir olduğu söyleniyor.

1.0.3 güncellemesinin tüm notlarına buradan bakabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.