Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Planet Coaster Yarın Alacağı Güncelleme İle Birlikte Copperhead Strike’ı Oyunculara Sunacak!

Planet Coaster 16 Nisan'da ücretsiz bir güncelleme alacak.

2016’nın Kasım ayından bu yana bilgisayar platformunda oynanan Planet Coaster 112.00 TL olarak Steam’de satılmaya devam ediyor. Yarın oyuncuların ücretsiz bir güncelleme sunacak olan yapım, Kuzey Carolina’da yer alan Copperhead Strike isimli parkı oyunculara sunacak.

Planet Coaster Yarın Alacağı Güncelleme İle Birlikte Copperhead Strike’ı Oyunculara Sunacak 2

Frontier Developments tarafından geliştirilen ve simülasyon oyunu olarak bilgisayarlarda oynanan Planet Coaster yarın yeni bir güncelleme alacak. Ücretsiz olarak yayınlanacak olan güncelleme ile oyunculara yine yeni içerikler sunulacak. Gelecek olan güncelleme ile gerçek hayatta yer alan Copperhead Strike isimli bir lunapark oyunculara sunulacak. Frontier Developments ve Kuzey Carolina’da yer alan Carowinds isimli eğlence parkı arasında özel olarak yapılan bir anlaşma ile oyuna Copperhead Strike geliyor.

Oyuncular gerçek hayatta yer alan yeni park ile birlikte oyun içerisinde eğlenceli anlar yaşamaya devam edecekler. Oldukça şık bir tasarım ile oyuna dahil edilen eğlence parkında bizleri hoş içerikler bekliyor olacak. Steam üzerinden ücretsiz olarak yarın yayınlanacak olan güncellemenin dosya boyutu duyurulmazken, yeni eğlence parkının detaylı bir fragmanı oyuncular ile paylaşıldı. Oyunun resmi Twitter adresi üzerinden yapılan paylaşım ile duyurulan güncelleme oyunculara yeni içerikler sunacak.

Copperhead Strike fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Planet Coaster | Carowinds Copperhead Strike Coaster

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.