Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Planescape: Torment Enhanced Edition İlk Fragmanını Yayınladı

Planescape: Torment Enhanced Edition yepyeni grafikleriyle yeniden piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Planescape: Torment’i  baştan sona elden geçirip, oynanış dinamiklerinde hiçbir değişikliğe gitmeden grafiklerini günümüz teknolojilerine uyarlamaya çalışarak geliştirilmekte olan Planescape: Torment Enhanced Edition’dan ilk fragman yayınlandı. Eski oyunları yeni oyun motorlarıyla yeniden yazmak, oynanışa çok büyük değişiklikler getireceğinde bu oyunda olduğu gibi geliştirilmeye çalışılan versiyonların yapımı bir hayli zaman alıyor. Hem eski oynanış tadını aynı tutmak hem de oyunu baştan aşağı yeni bir görselliğe kavuşturmak gerçekten uzun soluklu bir emek istiyor.

torment planescape yeni

Beamdog tarafından geliştirilmekte olan oyunun ilk fragmanı kısa süre önce paylaşıldı. Oyun sadece Windows PC için çıkmayacak. MacOS, Linux, İOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar için de piyasaya sürülecek.

Oyun 4K HD grafik sunacak ve yepyeni müzikler barındıracak. Aslına tamamen sadık kalınarak ilk oyunun da baş tasarımcısı olan Chris Avellone’un yönetiminde çeşitli güncellemeler alacak.

GoG ve Steam üzerinden ön siparişe açılan oyunun fiyatı 19.99 Amerikan doları olarak belirlenmiş. Steam sayfasına gitmek için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Resmi internet sitesi olan http://planescape.com/ ‘i de ziyaret edebilirsiniz. Yayınlanan fragmanı da aşağıdaki ekrandan görüntüleyebilirsiniz.

Planescape: Torment: Enhanced Edition Launch Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.