Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pillars of Eternity II: Deadfire 2019’da Konsollara Gelecek!

Pillars of Eternity II: Deadfire konsollar içinde geliştiriliyor.

Bilgisayar platformunda oldukça geniş kitlelere ulaşan Pillars of Eternity II: Deadfire yakında konsollarda da oynanabilir olacak.

Pillars of Eternity II Deadfire 2019’da Konsollara Gelecek 2

Altchar’ın bugün yapmış olduğu habere göre Pillars of Eternity II: Deadfire 2019 yılı içerisinde konsollarda da oynanabilecekmiş. 8 Mayıs 2018’den bu yana bilgisayar platformunda oynanan ve çeşitli genişleme paketleri ile oyuncuları memnun eden başarılı rol oyunu PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformu için de geliştiriliyormuş. Tek oyunculu olarak oynanan yapım, konsollarda daha iyi grafik açıları ile karşımıza çıkacak. Bilgisayar sürümündeki tüm içeriklere sahip olacak olan yapım konsollar ile daha geniş bir yankıya ulaşmaya çalışacak.

Geçtiğimiz aylarda Obsidian Entertainment’i satın alarak bünyesine kattığını duyuran Microsoft görünüşe bakılırsa Deadfire’ın fişini çekmemiş. Tam tersine oyunu konsollar için de uyarlama kararı almış. Başarılı oyunun tüm yayın haklarını elinde bulunduran Microsoft, yapıma gelen tüm genişleme paketlerini konsol sürümleri içinde yayınlayacak.

Yapılan habere göre Pillars of Eternity II: Deadfire’ın konsol platformuna gelmesi Obsidian Entertainment tarafından zaten düşünülüyormuş. Yapım 2019’da konsollarda da yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.