Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Phantom Halls 31 Ekim’de Tam Sürüme Geçiş Yapacak!

Phantom Halls'in tam sürüm tarihi belli oldu.

13 mart 2017’de sadece bilgisayar platformuna özel olarak sunulan Phantom Halls, 1 yılın ardından nihayet tam sürüme geçiş yapma kararı aldı.

Phantom Halls 31 Ekim’de Tam Sürüme Geçiş Yapacak 2

Steam’de erken erişim oyunu olarak oynanan Phantom Halls, aksiyon ve macera yüklü içeriklere sahip olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkmıştı. Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım da bir nevi pixel grafikler kullanılmıştı. Erken erişimde oyunculardan olumlu geri bildirimler alan yapım tam sürüm haliyle daha geniş içerikleri oyunculara sunmaya çalışacak.

Incendium LLC imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Phantom Halls, tam sürümde de sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olacak. İngilizce seslendirme ve alt yazı seçeneklerine sahip olan oyun tam sürüm ile seslendirmeler üzerinde de çeşitli iyileştirmeler yapmış olacak. 22.00 TL gibi çok cazip bir fiyat etiketine sahip olan yapım RYO tarzında oynanıyor. Phantom Halls, 31 Ekim’de tam sürüm olarak bilgisayar platformu oyuncularının karşısına çıkacak. Başarılı yapım 18 aydır erken erişim oyunu olarak oynanmaya devam ediyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP SP2+
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Dedicated GPU with 512MB of VRAM and SM 3.0
  • DirectX: Sürüm 9.0c

Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Phantom Halls! Oct 31st Halloween 2018 Launch Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.