Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Phantasy Star Online 2: New Genesis 2021’de PC’ye Geliyor

Phantasy Star Online 2: New Genesis'in 2021 yılında PC'ye bir çok yeni özellikle ile birlikte geleceği duyuruldu ve oyun için bir teaser yayınlandı.

SEGA, Phantasy Star Online 2 evrenine gelecek olan yeni oyunu New Genesis’in 2021 yılında PC’ye geleceğini duyurdu. Ayrıca SEGA, yeni oyununu tanıtmak için bir de teaser yayınladı. New Genesis ile birlikte bir çok yeni mekanik ve özellik oyuna eklenmiş olacak.

Phantasy Star Online 2 New Genesis 2021de PCye Geliyor

Phantasy Star Online 2: New Genesis ile birlikte oyunun Worldview, Game System, Graphics Engine’ı ve Karakter Yaratma mekanikleri yeniden tasarlandı. Ayrıca yeni oyun ile birlikte, yeni ve kalıcı dünyadan yararlanmak için güncellenmiş bir savaş sistemi ile açık dünya oyun sistemine sahip oldu.

Oyuncular yeni hesap sistemi ile birlikte isterlerse Phantasy Star Online 2 ve Phantasy Star Online 2: New Genesis hesapları arasında geçiş yapabilirler. Yeni Karakter Yaratma ekranı, yeni bir grafik motoruyla güçlendirildi ve her zamankinden daha fazla özelleştirme seçeneceği oyunculara sunulacak.

Oyuncular ayrıca, Phantasy Star Online 2: New Genesis‘te yarattıkları karakterlerini Phantasy Star Online 2 dünyasına getirebilecekler. Son olarak oyuncular karakter verilerini ve Phantasy Star Online 2’de elde edilen lobi eylemlerini Phantasy Star Online 2: New Genesis’te paylaşabilecekler.

[4K] Latest Phantasy Star Online 2: New Genesis Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.