Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PewDiePie 2020 Yılında YouTube Ara Verecek

Popüler Youtuber PewDiePie, YouTube kariyerine ara verdi.

Popüler video izleme platformu YouTube’da en fazla aboneye sahip olan kanallardan birisi olan PewDiePie 2020 yılında YouTube’a ara vereceğini açıkladı. 

pewdiepie 2020 yilinda youtube ara verecek 2

YouTube’da 201 milyon abonesi bulunan YouTube platformu Felix “PewDiePie” Kjellberg, YouTube için içerik üretme işine bir süreliğine ara vereceğini açıkladı. YouTube servisinin nefret içerikli ifadelere ve paylaşımlara koyduğu yeni politikaları hakkında görüşmelerini belirten PewDiePie, 2020 yılının başında YouTube’a ara vereceğini belirtti. PewDiePie açıklamasında kendisini yorgun hissettiğini belirtti. 

PewDiePie YouTube Kariyerine Ara Verdi!

Son dönemdeki eylemleri ve söylemleri nedeniyle pek çok kişinin tepkisini çeken PewDiePie, ırkçı olduğu ifade edilen söylemleri ve kontrolden çıkan kitlesi nedeniyle sık sık gündeme gelmişti. PewDiePie, tüm bu olaylardan o kadar yıpranmış ve etkilenmiş olacak ki YouTube’u bir süreliğine bırakacak. Felix “PewDiePie” Kjellberg açıklamasında ayrıca tükenmişlik sorununa da dikkat çekti. Kitlesini kaybetmemek için sürekli olarak içerik üreten YouTube içerik üreticileri de hayatlarının bazı dönemlerinde böyle bir karar alabiliyordu. YouTube’un en önemli isimlerinden birisi olan PewDiePie’ın ne zaman YouTube’da yeniden  içerik üreteceği ise şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.