Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PES21 eMilli Takım Seçmelerinin İkinci Ayağı Başlıyor

eMilli Takım seçmelerinin PES21 için ikinci etabı başlıyor. Başvurular bugünden itibaren başladı ve 17 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek.

Geçtiğimiz haftalarda bilgilendirdiğimiz üzere PES21 ve FIFA futbol oyunları platformlarında ülkemizi Milli forma ile efutbol alanında temsil edecek oyuncuları seçmek için düzenlenen e-Milli Takım seçmelerinin PES ayağının ikinci etabı başlıyor.

PES21 eMilli Takim Secmelerinin Ikinci Ayagi Basliyor 1

2020-2021 sezonu kapsamında FIFA tarafından düzenlenecek olan eNations Cup ve UEFA tarafından düzenlenecek olan eEuro 2020 turnuvalarında ülkemizi temsil edecek olan ülkemiz için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen seçmeler ile birlikte uluslararası arena da Milli Formayı giymeyi hak edecek olan kişiler belirlenecek.

Çeyrek final seviyesine kadar tek maç üzerinden oynanacak olan seçmelerin ardından kazananlar bir üst tura yükselecek ve çeyrek final, yarı final ve final turları ise çoklu maç sistemi üzerinden oynanacak. Seçmelere katılmak ve kayıt yaptırmak isteyen oyuncular, “battefly.com/emillitakim” adresi üzerinden girecekleri sitede elemelere katılabilecek ve kendini kanıtlama fırsatı bulacak.

PES21 ilk seçmelerinde Büyük finale katılmaya hak kazanan Emir Ünal, Abdullah Alnıaçık ve Erman Gökdemir’e rakip olacak isimlerin belirleneceği PES21 ikinci etap seçmelerinin kayıtları 17 Ocak’a kadar devam edecek.

PES 21 ikinci etap seçmelerinin takvimi ise aşağıdaki gibidir.

  • 11 Ocak – Başvuru ve Kayıtların Başlaması
  • 17 Ocak – Son Başvuru Tarihi
  • 18 Ocak – Eşleşme Duyurularının Yapılması
  • 19 Ocak – Seçmelerin Başlaması
  • 20 Ocak – Seçmelerin Bitişi
  • 21 Ocak – İkinci Tur Seçmelerinden Büyük Finale kalan adayların duyurulması

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.