Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PES 2019’un Kutulu Satışları Geçen Yıla Oranla Yüzde 42 Düştü!

PES 2019'un kutulu satışları çok düşük.

Futbol severler tarafından yıllardır oynanan Pro Evolution Soccer serisi yeni versiyonu ile ortalığı kasıp kavurmak için oyuncuların karşısına çıktı.

PES 2019’un Kutulu Satışları Geçen Yıla Oranla Yüzde 42 Düştü 2

30 Ağustos’ta Steam’de ve diğer satış platformlarında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Pro Evolution Soccer 2019 yeni detaylar ile gündeme geldi. İngiltere’de Chart – Track tarafından yapılan araştırmaya göre Pro Evolution Soccer 2019’un kutulu kopya satışı geçtiğimiz yıl yayınlanan Pro Evolution Soccer 2018’e göre yüzde 42 daha düşükmüş. Dijital olarak ne kadar sattığı bilinmeyen PES 2019, kutulu olarak satışlarını yarı yarıya düşürmüş. Net satış rakamlarını paylaşmayan Chart – Track İngilterede yaptığı araştırma ile bu sonuca ulaşmış.

Geçtiğimiz yıl ki seriye göre daha iyi grafik açıklarına ve oynanış mekaniklerine sahip olan PES 2019, 220.26 TL gibi bir fiyat etiketi ile satılıyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak da oynanabilen yapım ilk kez bu yıl Türkiye Süper Ligi’ne de bünyesinde yer verdi. Henüz yayınlanalı 4 gün olan oyunda A Milli takımımız da yer alıyor. Oyun 3 farklı paket ile platformlarda satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.