Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PES 2018’den Oynanış Videosu Geldi, PC Platformunda En İyi Performansı Sunacağı Ortaya Çıktı

PES 2018'in ilk oynanış videosunda Barcelona ve Dortmund var.

KONAMİ tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan PES 2018′e ait oynanış videoları gelmeye başladı. E3 2017 fuarı kapsamında oyun severlerin beğenisine sunulan yeni nesil Pro Evolution Soccer oyunu, hakkında bilgiler gelmeye başladı. Yeni oynanış mekanikleri, grafikleri ve hareket animasyonları ile spor oyunu tutkunları tarafından uzun süredir merak ediliyordu. Geçen sene ile arasındaki farklar, yenilikler, en büyük rakibi olarak gösterebileceğimiz FIFA 18’den ayrılacak yanları oynanış videoları ile birlikte belli olmaya başladı. Ayrıca markanın yüzü olarak kullanılan Barcelona futbol takımı da ilk defa sahada görüntülendi.

pes 2018

PES serisi son bir kaç yıldır düşüşe geçen bir grafikle seyrediyordu. Kötü grafikler, kaybedilen lisanslar ve düşük satış rakamları ile, futbol oyunlarının tahtını resmen FIFA’ya kaptırmıştı. Ancak bu açığı kapatmak isteyen KONAMİ, önemli adımlar attı. Bu sene çıkacak olan PES 2018’de önceki senelerin hataları düzeltilmeye çalışılacak.

Bunlardan en önemlisi, oyunun PC versiyonunun konsol versiyonlarına göre çok düşük kalitede grafikler ile oynanabiliyor oluşuydu. Oyunculardan büyük tepki toplayan durumu düzeltmek isteyen KONAMİ, kısa süre önce PES 2018’in en iyi performans sergileyeceği platformun PC olacağını açıkladı.

Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan oyun, 12 Eylül 2017′de raflardaki yerini alacak. Yayınlanan ilk oynanış videolarından birini aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz. Yaklaşık 10 dakika süren maçta, Barcelona ve Borussia Dortmund karşılaşıyor.

https://youtu.be/ZxSHGDdidL0

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.