Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Persona Dans Oyunları Geliyor

Atlus iki yeni Persona oyununu duyururken, bu iki yapım da dans türünde olacak.

Tam da  yılbaşı giderek yaklaşırken, Persona serisiyle tanıdığımız Atlus firması adeta son bir hediyeyle karşımıza çıkıyor. Japonya menşeli geliştirici, sıradaki ritim – dans oyunları Persona 3: Dancing Moon Night ile Persona 5: Dancing Star Night için çıkış tarihinin yanı sıra iki tane de tanıtım fragmanı yayınladı.

Persona dans oyunlari geliyor 1

Bilmeyenler için açıklamak gerekirse, her iki oyun da ilk aşamada sadece Japonya’da, 24 Mayıs 2018 tarihinde satışa sunulacak. Oyunların PlayStation 4 sürümü için 7480, PlayStation Vita sürümleri için 6980 Japon Yeni fiyat etiketi olarak belirlenirken, ayrıca iki oyunun beraber satıldığı ve özel sürprizlere sahip bir paket de olacak. Ayrıca oyunların PlayStation 4 sürümünde limitli sayıda olarak Persona 4: Dancing All Night kodu yer alacak.

Başta da dediğimiz gibi her iki oyun da şimdilik sadece Japonya’ya özel olarak satılacak. Yani henüz Kuzey Amerika veya Avrupa sürümleri için bir duyuru yapılmış değil fakat 2018 yılının ilerleyen dönemlerinde oyunların yerelleştirilerek Japonya dışı bölgelere de sunulacağını tahmin ediyoruz. Dolayısıyla yeni Persona dans oyunlarını beklemede ve takipte kalmaya devam edin deriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.