Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Persona 5 Royal Şubat 2020’de Batı’ya Gelebilir!

Persona 5 Royal'in Batı'ya gelmesi kesinleşmiş gibi görünüyor.

Atlus ve P Studio iş birliği ile geliştirilen Persona 5 Royal 31 Ekim 2019’da PlayStation 4 platformu için Japonya’da piyasaya sürülmüştü. Aylardır Japon oyuncular tarafından oynanmaya devam eden yapım, söylentilere göre 2020’de Batı ülkelerine de gelecekmiş.

Persona 5 Royal Şubat 2020’de Batıya Gelebilir 2

Persona serisinin en yeni oyunu olarak 31 Ekim 2019’da lansmana çıkan Persona 5 Royal günümüze kadar milyonlarca adet kopya satışı gerçekleştirdi. Anime tarzındaki yapısı ile Japon oyuncuları tatmin etmeyi başaran yapım Batı’ya gelecek mi henüz net bir bilgi yer almazken bugün oyun hakkında yeni gelişmeler gündeme gelmeyi başardı.

GamingBolt’un haberine göre Persona 5 Royal bir aydan fazla bir süredir Japon oyuncular tarafından oynanıyor, satış rakamlarını da artırmaya devam ediyormuş. Habere göre oyunun 2020 baharında Batı’ya da geleceği biliniyor, ancak net çıkış tarihi konusunda geliştiriciden resmi bir açıklama gelmemiş. Detaylara göre PlayStation Store Endonezya ve Tayvan sayfalarında oyunun İngilizce versiyonun çıkış tarihi 20 Şubat 2020 olarak duyurulmuş. Daha doğrusu listelenmiş.

Haber içerisinde bu çıkış tarihinin Atlus tarafından henüz doğrulanmadığı ifade ediliyor.

Persona 5 Royal - Official Opening Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.