Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Persona 5, Dünya Çapında 2.2 Milyon Kopya Sattı!

Persona 5 satış rakamları ile gündeme geldi.

2016 yılında PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformu için çıkış yapan Persona 5, dünya çapında satış rakamları ile gündeme geldi.

Persona 5 Dünya Çapında 2.2 Milyon Kopya Sattı 2

Aksiyon dolu yapısı ile bir dönem oldukça beğeni toplayan Persona 5, eşsiz içeriği ile oyunculara gerilim dolu anlar sundu. İkinci şahıs kamera açılarına sahip olarak karşımıza çıkan yapım, 2016 yılında konsol platformuna hızlı bir çıkış yapmıştı. Oyun içerisinde birbirinden farklı karakterler ile hareketli bir dünyaya giriş yapmıştık. Renkli görselleri ile oyunculara hem aksiyon hem de keyifli anlar yaşatan yapım tüm dünya da 2.2 milyon kopya sattı ve satışlarına da devam ediyor.

2.2 milyon gibi bir rakama ulaşan yapım, Batı’da 1.5 milyon kopya satışı yapmayı başardı. Geriye kalan dilim ise Avrupa satışlarını temsil ediyor. Bahsedilen rakamlar SEGA’nın resmi olarak duyurmuş olduğu rakamları temsil ediyor. Tüm dünyada satışlarına devam eden başarılı oyun, Golden sürümü ile milyonlarca oyuncuya ulaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılda defalarca kez gündeme gelen yapım, aldığı sayısız güncelleme ile de içeriğini zenginleştirmeye devam etmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.