Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Persona 5, 2.4 Milyon Kopya Satışını Geride Bıraktı!

Persona 5'in güncel satış rakamı 2.4 milyon olarak duyuruldu.

15 Eylül 2016’da PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformu oyuncularına sunulan Persona 5 yaklaşık 3 yıldır geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor. Oldukça yüksek satış rakamlarına imza atan oyun, geliştiricisinin kasasını parayla doldurdu.

Persona 5 2.4 Milyon Kopya Satışlarını Geride Bıraktı 2

Tek oyunculu bir oyun moduna sahip olarak 2016’da lansmana çıkan Persona 5, Atlus ve P Studio iş birliği ile geliştirilirken Deep Silver tarafından oyunculara sunuldu. Konsol platformunda rol yapma oyunu olarak milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen yapım, sosyal mühendisliğe özenen çok sıradan bir grubun sıra dışı hayatlarını konu alıyor. Oyuncular gündüzleri sıradan bir Tokyo öğrencisinin hayatına tanıklık ederken geceleri ise maske takarak kanunsuzlar çetesine katılacaklar.

Bilinçaltının gizemli dünyasına adım atacağımız oyunda eşsiz doğaüstü güçleri kullanacağımız yapımda kendimizi savunacak, Shadows’a karşı savaşacağız. Fantom Hırsızları olarak bilinen kanunsuzlara katılmak için yeteneklerimizi sergileyeceğimiz oyunda oldukça zengin bir yapı karşımıza çıkmıştı. Oyun yayınlanmasından yıllar sonra güncel satış rakamı ile gündeme geldi.

Bugün GamingBolt’un haberi ile gündeme gelen yapım, dünya çapında şuana kadar 2.4 milyon adet kopya satışı gerçekleştirmiş. Oyunun baş yapımcısı olan Naoto Hiraoka GNN Gamer’a verdiği demeçte Persona 5’in dünya çapında 2.4 milyon adet satmış. Ayrıca oyunun eleştirmenler tarafından da büyük bir beğeni topladığı belirtildi. Birçok oyun ödülü de kazanan yapım, günümüzde hem PlayStation 4 hem de PlayStation 3’te oynanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.