Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PCS2 Avrupa Büyük Finalinin Kazananı FaZe Clan Oldu

FaZe Clan, PCS2 Avrupa Büyük Finallerini kazanarak büyük ödülün sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan PCS2 Avrupa Büyük Finalleri kapsamında karşılaşmaların ardından FaZe Clan 200.000 dolarlık ödül havuzundan en büyük payı almayı başardı. Geriye kalan 15 takımdan en yüksek puanı toplamayı başaran takım PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Continental Series’in kazananı aldı.

PCS2 Avrupa Buyuk Finalinin Kazanani FaZe Clan Oldu 1

200.000 Dolarlık ödül havuzunun yanında ayrıca PCS2’ye katılan tüm takımlar Pick’Em Challenge’tan da faydalanarak oyun içerisinde satılan PCS2 eşya gelirlerinin %25’inden pay alacaklar. David “Fuzzface” Persson, Ivan “ubah” Kapustin, Ludvik “Aitzy” Jahnsen ve Gustav Blond’dan oluşan FaZe Clan oyuncuları üstün bir başarı sergileyerek takımlarının büyük ödülü kazanmasında en büyük pay sahibi oldular.

29-30 Ağustos, 5-6-12-13 Eylül 2020 tarihlerinde oynanan maçların ilk haftasında Natus Vincere ilk haftayı önde götürüyordu, ancak daha sonra yüksek performans gösteren FaZe Clan oyuncuları üçüncü ve dördüncü gün yapılan karşılaşmaların ardından kendilerini şampiyonluğa taşıyacak olan ilk adımı böylece atmış oldular.

Son oynanan final karşılaşmalarının ardından ise FaZe Clan son noktayı koyarak şampiyonluğunu ilan etti. FaZe Clan’ın ardından ise Natus Vincere ve Team Liquid geliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.