Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PC Ve Mobil İçin Forza Street Duyuruldu!

Forza Street PC'de ücretsiz olarak yayınlandı. Oyun mobil platforma da gelecek.

Forza serisinin geliştiricisi olan Turn 10 Studios bugün yaptığı duyuru ile oyuncuların yüzünü güldürdür. Microsoft’un iş birliği ile duyurulan Forza Street bilgisayar oyuncuları için ücretsiz olarak sunulurken oyunun yakında hem Android hem de İOS platformuna geleceği bilgisi verildi.

PC Ve Mobil İçin Forza Street Duyuruldu 2

Yarış severleri sevindirecek olan duyuru bugün Turn 10 Studios tarafından yapıldı. Microsoft Store üzerinden bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanan Forza Street yakında mobil platformda da oyuncuların karşısına çıkacakmış. Bugün Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre ücretsiz olarak Forza Street bilgisayar oyuncularına sunulmuş. Microsoft Store üzerinden indirilebilen yapım, 2019 yılı içerisinde hem Android hem de İOS platformu oyuncularına da sunulacakmış. Windows 10 platformu üzerinde oynanabilen Forza Street, 3.85 GB gibi bir dosya boyutuna sahipmiş.

Mobil platformda daha iyi bir oynanış kontrolüne sahip olacak olan Forza Street dosya boyutu bakımından çok daha düşük bir yapıda mobil platforma gelecek. Efsanevi otomobilleri toplayarak birbirinden farklı yarışlara katılabileceğimiz Forza Street şuanda Windows 10 bilgisayarlarda oynanabilir olarak Microsoft Store üzerinde ücretsiz olarak yer alıyor.

Seçtiğimiz araçların performansları üzerinde değişiklikler yapabilecek, benzersiz yarışlarda farklı içerikler ile karşılaşabileceğiz.

https://youtu.be/07TffPtB_Jg

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.