Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PC İçin 2021 Yılının En İyi MMO Oyunları Listesi

Binlerce insanla maceraya atılmanıza izin veren en iyi PC oyunlarında şeytani ejderhalarla, şeytani ordularla veya bilim kurgu askerleriyle savaşın.

Bazen başkalarıyla oynamak daha keyiflidir. Sizi yalnız bir kahramanın yerine koyan birçok harika PC oyunu var ancak en büyük ve en iyi oyunlardan bazıları devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunları veya MMO oyunlarıdır. Bunlar, sürekli olarak yeni silahlar ve ortamlar alan ve yüz binlerce veya milyonlarca insanla oynamanıza izin veren geniş oyunlardır.

Devam eden doğaları nedeniyle MMO oyunlar, mobil oyunlarla daha uyumlu şekilde oyun içi satın alımlar şeklinde bir satış modeli tercih eder. Bazı MMO oyunlar ise aylık abonelik sistemini tercih eder. Ek olarak, çoğu ekstra özelleştirme seçenekleri, silahlar veya diğer özelliklerle birlikte gelen premium paketler sunar.

MMO oyunları karakterinizi geliştirdiğiniz, seviyelerinizi yükselttiğiniz ve daha büyük zorlukların üstesinden gelmek için daha iyi zırh ve silahlar topladığınız saatler süren oynanış süresine sahiptir. Zamanınızı bu sonsuz gibi görünen oyunlara verirseniz, sizin gibi insanlar tarafından kontrol edilen karakterlerle dolu yeni dünyalarda yaşarsınız. Tüm bunları ve daha fazlasını keşfetmeye hazır mısınız? PC’deki favori MMO oyunlarımıza göz atın.

black desert online 1

Black Desert Online

19 TL başlangıç fiyatı ile Black Desert Online, yeni başlayanları karmaşık mekaniklerin içerisine bırakmak yerine güzel bir öğretici ile başlıyor. Harika görünen fantastik manzarası, savaş, ticaret ve diplomasi dahil olmak üzere sistemlerle dolu. BDO, maceralara atılmaktan çok daha fazlasını yapmanızı sağlıyor; kaynakları topluyorsunuz, bunları başka ögelere dönüştürüyorsunuz ve otomatik işçiler tarafından bir yerden bir yere taşınmasını sağlayıyorsunuz. BDO, bir sihirbaz olduğu kadar zamanınızı bir demirci olarak geçirme olasılığınız olan bir MMO türü.

destiny 2

Destiny 2

Siz ve ekibiniz, gezegenler arası tehditleri ortadan kaldırarak güneş sisteminde seyahat eden ölümsüz savaşçılar olan Muhafızlar olarak oynuyorsunuz. Bu bilim kurgu nişancı oyunu, oynaması ücretsiz bir modele geçmek, Destiny İçerik Kasası eklemek ve gezegen sayısını artırmak gibi 2017 lansmanından bu yana birçok değişiklik gördü. Destiny 2, PC’de bulabileceğiniz en aksiyon ağırlıklı MMO oyunlarından biridir, bu nedenle Call of Duty’yi seviyorsanız bu oyunu da denemelisiniz.

TESO

The Elder Scrolls Online

Herkesin yakından tanıtığı Elder Scrolls serisinde yer alan tek MMO Zenimax Online tarafından geliştirildi. Skyrim olaylarından bin yıl önce geçen ESO, oyunun geçmişinden görkemli yerleri ziyaret etmenize ve efsanevi olaylara katılmanıza izin veriyor. Morrowind’in bataklıklarını ve uzaylı ortamlarını, Summerset’in bol güneşli adasını ve Skkyrim’in karla kaplı zirvelerini keşfedebilirsiniz. Hikaye anlatımı açısından Elder Scrolls Online, iyi yazılmış karakterler ve tam sesli oyunculuk içeren daha en iyi MMO oyunlarından bir tanesi. Oyunun Steam üzerinde başlangıç fiyatının 99 TL olduğunu belirtelim.

eve

Eve Online

Ücretsiz oynanan Eve Online’da uzay imparatorlukları yükseliyor ve çöküyor. Bu oyun, sizi yıldız gemileri, korsanlar ve oyuncuların yarattığı şirketlerle dolu bir kozmosa yerleştiren bir oyun olan sandbox MMO oyunlarının kralı. Eve Online, sizi yalnızca hayatta kalmak için potansiyel olarak acımasız mevcut kullanıcıların geniş bir evreniyle etkileşime girmeye zorladığı için bir oyundan çok sosyal bir deney. Denemeye karar verirseniz, Eve Online’ın şimdiye kadar yapılmış en ödüllendirici ve benzersiz oyunlardan biri olduğunu keşfedeceksiniz.

Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV Online

Final Fantasy XIV, zorlukları aşan ve World of Warcraft’ın hakimiyetine meydan okuyan MMO oyunu. Zorlu bir lansmanın ardından, FFXIV 2012’de A Realm Reborn’un piyasaya sürülmesiyle ikinci hayatına girdi. Artık MMO, fantastik bir hikaye, güzel grafikler ve uzun süredir devam eden Final Fantasy serisinin tüm estetik özellikleriyle gittikçe güçleniyor. Temel FFXIV oyununun fiyatı 19,99 dolar ve aylık abonelik 12,99 dolardan başlıyor. Bu yüksek abonelik fiyatı yüzünden ülkemizde pek popüler bir oyun değil ancak denemek isteyenler için oyun 60. seviyeye kadar abonelik ücreti talep etmiyor.

Guild Wars 2 1

Guild Wars 2

Mikro ödeme yoluna gitmek veya aylık bir abonelikle uğraşmak istemiyorsanız, Guild Wars 2 sizin için harika bir MMO oyunu. Şu anda standart sürüm için 30 dolar olan giriş için tek bir fiyat ödüyorsunuz. Bu tek seferlik ödeme ile, sadece yaşlı ejderhalara ve hain antik varlıklara karşı harika bir PvE deneyimi elde etmekle kalmaz, aynı zamanda oyuncuya karşı daha iyi bir oyuncu (PvP) MMO’lardan birini de elde edersiniz. Ölüm maçı ve hedef tabanlı PvP modları, Guild Wars 2’nin mükemmel aksiyon odaklı savaşını gerçekten öne çıkarıyor.

star wars

Star Wars: The Old Republic

BioWare geliştiricisinin devam eden bir MMO oyununu sürdürdüğünü unutmuş olabilirsiniz. Ücretsiz oynanabilen Star Wars: The Old Republic, BioWare’i ana akım haline getiren klasik bir RPG olan Star Wars: Knights of the Old Republic’in halefi. Bu RPG’nin hayranları partiler, zindanlar ve baskınlar gibi MMO konseptleriyle uğraşmaktan çekinirken, The Old Republic inanılmaz hikaye anlatımıyla övünüyor. Oyunun sekiz sınıfının her birinin kendi hikayeleri ve yoldaşları var ve azaltılmış seviye atlama, oyunun tek oyunculu bir RPG gibi keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

division 2

Tom Clancy’s The Division 2

The Division 2, güncel olaylar için özel olarak tasarlanmış bir önermeye sahip olmanın talihsiz bir yükünü taşımakta. Green Poison’ın patlak vermesinin ardından toplum kaosa sürüklendi ve The Division adında gizli bir organizasyon yükselip düzen getirmeye zorlandı. New York ve Washington, D.C.’yi eski ihtişamlarına yeniden inşa etmekle görevli bir grup olan Division’ın bir üyesi olarak oynuyorsunuz. Askeri ve loot odaklı oyunları seviyorsanız, bu sizin aradığınız MMO oyunu. Oyun Epic Games Store üzerinde 135 TL ancak çoğu zaman güzel şekilde indirime giriyor.

warframe

Warframe

Digital Extremes’in cesur, aksiyon-RPG’si yıllar içinde çok büyüdü. Görev tabanlı, kalıcı bir çevrimiçi oyun olarak başlayan oyun, çok daha fazlasını kapsayacak şekilde genişledi. Şimdi, bir uçan kaykay üzerinde bir gezegenin yüzeyinde gezinebileceğiniz veya bir Railjack yıldız gemisindeki yıldızların arasından süzülebileceğiniz Destiny gibi açık dünya ortamlarına sahip. Warframe’in ücretsiz oynanabilen yapısı, seviye atlamak veya en iyi Warframe’leri edinmek için çok zaman veya para gerektirdiği anlamına geliyor. Bununla birlikte, Warframe’in 50 milyon oyuncuyla dolu bir evreni var, bu yüzden kesinlikle birkaç özel ortak nokta bulacağınıza eminim.

World Of Warcraft 1

World of Warcraft

2004 yılında piyasaya sürüldüğünden beri World of Warcraft, yenilmesi gereken MMO oyunuydu. Azeroth, Horde veya Alliance’ın emriyle iblisler, canavarlar ve diğer savaşçılarla savaşırken bölgeden renkli bölgelere seyahat etmenizi sağlayan en büyük ve en iyi MMO dünyalarından birisi. WoW, geliştirici Blizzard’ın yeni oyuncular için yenilenmiş bir başlangıç bölgesi eklediğinden ve seviye atlama deneyimini değiştirdiğinden, şimdi girmesi en kolay MMO oyunlarından bir tanesi. En son genişletme olan Shadowlands, haydut gibi bir zindan olan The Maw’ı keşfetmek için kahramanları ölülerin diyarına götürüyor.

WoW’un halcyon günlerini özleyen, geri dönenmek isteyen bir oyuncuysanız Blizzard, oyunun lansman yılı durumunu yansıtan bir sürüm olan World of Warcraft Classic’i de yayınladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.