Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PAX West’te Stormland’in Oynanışı Bulunacak

Stormland'in herkese açık demosu PAX West'te olacak.

Oculus, Insomniac Games’in yeni açık dünya VR oyunu Stormland’in oynanışının PAX West etkinliğinde olacağını duyurdu. Oculus, 31 Ağustos 2018 Cuma günü Oculus Stormland kısmında Stormland’in oynanış demosunun bulunacağını ve herkese açık olacağını duyurdu.

Stormland, ne isterseniz onu yapabileceğiniz bir açık dünya oyunu. Uzaylı bir gezegende robot olarak oynadığımız Stormland, VR severlerin ilgisini çekmeyi başarmış bir isim oldu. Uçma, elleri kullanarak bir yerlere tırmanabilme ve süzülme gibi bir çok hareketin yapılabildiği Stormland; oyuncuları kısıtlamıyor. Dövüş sistemi için de geçerli olan bu özgürlük sayesinde nasıl isterseniz o şekilde dövüşebiliyorsunuz. Insomniac Games, yaptığı röportajlarda ve oyunun tanıtımında ana hedefin özgürlük olduğunu sürekli dile getirdi.

PAX Westte Stormlandin Oynanisi Bulunacak e1534601058714

Henüz çıkmamış olan Spider-Man, PS4’e özel olan Ratchet and Clank, Xbox One’ın en beğenilen oyunlarından olan Sunset Overdrive ve Spyro the Dragon gibi oyunları geliştiren yirmi dört yıllık firma Insomniac Games; daha önce geliştirdikleri VR oyunlarından edindikleri tecrübeleri kullanarak Stormland’i en iyisi yapmaya çalışıyor.

Insomniac Games’in geliştirdiği ve Oculus’un yayımcılığını üstlendiği Stormland, Oculus platformu için 2019 yılında çıkacak.

Stormland | E3 Announce Trailer | Oculus Rift

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.