Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Path of Exile’ın En Büyük Genişlemesi Olan Betrayal 7 Aralık’ta Yayınlanacak

Path of Exile dev genişlemesine Aralık ayında kavuşacak.

5 yıldır konsol ve bilgisayarlarda RYO oyunu olarak oynanan Path of Exile, 7 Aralık’ta tarihindeki en büyük genişlemesi olan Betrayal’a kavuşacak.

Path of Exile’ın En Büyük Genişlemesi Olan Betrayal 7 Aralık’ta Yayınlanacak 2

2013 yılında yayınlanan ve yıllardır aksiyon RYO oyun severler tarafından oynanan Path of Exile, yakında PlayStation 4 platformunda da oynanacak. 7 Aralık itibari ile PlayStation 4’de lansmana çıkacak olan yapım, tarihindeki en büyük güncellemesini de bu lansmanla eş zamanlı olarak oyunculara sunulacak. Bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan bu genişleme paketi ile oyun içerisinde çeşitli içerikler ve yenilikler gelmiş olacak.

Genişleme ile yeni oyun haritaları, yeni sığınaklar, yeni öğeler, yeni yetenek taşları ve çok daha fazlası oyunculara sunulacak. Genişlemenin getireceği en büyük yenilikler arasında güçlü ustalar yer alıyor. Oyuncular farklı ustalar ile karakterlerini geliştirebilecek ve daha etkili bir hale getirebilecekler. Steam’de oynaması ücretsiz olarak bilgisayar oyuncuları tarafından oynanan yapım bu içerik genişlemesi ile yüzleri güldürmeyi hedefliyor. 5 yıldır dünyanın çeşitli yerlerinden oyunculara ulaşan yapım, zengin genişlemesi ile oyuncu kitlesini de artırmaya çalışacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.