Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Path of Exile Royale Modu Geri Döndü! Nedir ve Nasıl Oynanır?

Path of Exile'da Battle Royale? Bu aslında üç yıl önce yapılan bir şakaydı ancak Griding Gear Games stüdyosu, yeni duyurulan Expedition genişlemesinin ilk çıkışı için tam zamanında oyuncuların talebi üzerine geri getirdi.

Grinding Gear Games çalışanları 3 yıl önce Path of Exile için 1 Nisan’da şaka olarak bir Battle Royale modu yayınlamıştı. Şimdi Path of Exile Royale bu popüler oyuna geri döndü.

Path of Exile Battle Royale modu 1 Nisan 2018’de bir şaka olarak oyuna eklenmişti ve geliştiriciler tarafından hızlı bir şekilde tasarlanmıştı ancak oldukça popüler hale geldi ki, oyuncular modun tekrar kullanılabilir hale getirilmesini istedi. En son güncelleme ile sonunda oyuncuların hayalleri gerçek oldu. Ne yazık ki, yalnızca PC’de mevcut, konsol sahipleri için bir zaman verilmedi.

Path of Exile Royale

Path of Exile Royale Nedir ve Nasıl Oynanır?

Battle Royale modu, bundan sonra her hafta sonu 3.15 sürüm genişletmesinin bir parçası olarak sunulacak, böylece şu anda pazar gününe kadar oynayabilirsiniz. Gelecek hafta bir istisna olacak çünkü yeni bir güncelleme piyasaya sürülecek.

Oyuna girmek için birinci seviyede yeni bir karakter oluşturun ve Etkinlikler sekmesine gidin. Orada “Royale” seçeneğini seçtikten sonra, karakter sınıfını seçiyoruz ve bekleme odasına katılıyoruz. Her oynadığımızda yeni bir avatar oluşturmamız gerekmeyecek, oyunun bitiminden sonra herkesin seviyesi ve ekipmanı otomatik olarak sıfırlanacak.

Path of Exile Royale

Bu oyun varyantının temeli, tipik Battle Royale formülünden farklı değil. Yüz elli oyuncu, mücevherler ve çetelerle dolu bir adaya atılır ve amaç, arenada hayatta kalan son kişi olarak kalmak. Diğerleriyle çatışmalar, güvenli bölgeyi kademeli olarak azaltan ve sonunda tüm adayı saran ve tüm karakterlere hasar veren bir fırtına tarafından zorlanır. Canavarları öldürerek ve değerli taşlar elde ederek ilerleyebiliyoruz ve adada ne kadar ileri gidersek o kadar değerli ganimet ve güçlü canavarlarla karşılaşıyoruz. Tabii, en karlı aktivite diğer oyuncuları öldürmek.

Path of Exile Royale modu, üç yıl önceki şakaya göre önemli güncellemeler aldı. Artık Royale, PvP çatışmalarına ve hızlı tempolu oynanışa uyarlanmış, biraz daha basit bir beceri ağacına sahip. Tek bir oyun genelde 15 dakika civarı sürecek. Ayrıca yeteneklerin kazanıldığını onaylamaya gerek olmayacak.

Ek olarak, karakterlerin ilk istatistikleri biraz güçlendirildi ve eşyalar yeniden dengelendi. Kazanmak için, sonraki Royale seanslarını kazanarak yükseltilebilecek, üs için benzersiz bir kozmetik öge alacağımızı da ekleyelim.

Path of Exile: Expedition

Path of Exile Royale‘in yeni bir genişlemenin çıkışı nedeniyle önümüzdeki hafta sonu kullanılamayacağını belirtmiştik. Path of Exile: Expedition, karakterlerin değerli kalıntıları aramak için Kalguuran seferine katılmasını sağlayacak. Genişletme, 19 mücevher, yeni öge türleri ve bu ögelerin benzersiz sürümlerini oyuna ekleyecek. Ayrıca oyuncular başka bir ligde mücadele edebilecek ve tamamen yeniden tasarlanmış matara sistemini test edebilecek. Güncelleme, 23 Temmuz‘da çıkacak. Umarız bu sefer bir sorun çıkmaz.

Path of Exile: Expedition Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.