Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Path Of Exile Geliştiricileri Echoes Of The Atlas Üzerinde Çalışıyor

Path of Exile genel müdürü Chris Wilson oyun genişleme paketi ve merakla beklenen devam oyunu Path of Exile 2 hakkında bilgiler verdi.

Grinding Gear Games, Path of Exile’ın Echoes of the Atlas adlı yeni genişlemesini duyurdu ve ilerleme biraz yavaş olsa bile devam oyununun hala geliştirilmekte olduğunu hatırlattı.

Gamespot ile yaptığı röportajda Path of Exile genel müdürü Chris Wilson, koronavirüs salgını nedeniyle Yeni Zelanda’nın kapalı sınırlarının denizaşırı ülkelerden gelen geliştiricileri bile işe alamayacakları anlamına geldiği için ekibin 2020 yılı içerisinde oldukça zorlandığını belirtti. Neyse ki, stüdyonun PoE oyuncularına olan bağlılığı, devam oyununu geciktirmek anlamına gelse bile asla sorgulanmadı.

Path Of Exile 2 Gelistiricileri Echoes Of The Atlas Uzerinde Calisiyor

Chris Wilson yaptığı açıklamada “Sorunların oyunun mevcut içeriğini etkilemesine izin vermeyeceğiz, bu nedenle, geçtiğimiz yıl geliştiricilerimizi Path of Exile 2 geliştirmesi yerine şimdilik ana oyuna içerik geliştirmek için çekmek zorunda kaldık. Şimdi orada yapılması gereken çok fazla iş var, devam oyunu üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Dinamik kamera çalışması ve bazı harita özellikleri dahil olmak üzere oyuna eklenecek olan birçok yeni özellik aslında Path of Exile 2’de de yer alacak. Elbette, Path of Exile: Echoes of the Atlas ile gelen yeni özelliklerin listesi çok çok daha uzun. Deneyimli oyunculara hitap edecek şekilde tasarlanan yeni genişleme, 11 yeni harita, elden geçirilmiş Ascendancy sınıfları, elden geçirilmiş Harvest ve Heist oynanışı ve daha fazlasını getiriyor.

Path of Exile 2‘ye gelince, Wilson 2021’de daha fazla bilgi vaat etti ve şöyle dedi: “Devam oyununu çıkarmaya kararlıyız çünkü oyunculara bu sözü çoktan verdik, bu yüzden oyunu bu yıl göstermek için çok şeffaf bir yaklaşım planlıyoruz. Devam oyunu için sahip olduğumuz şeyleri saklamanın gerçekten bir nedenini göremiyoruz, bu yüzden oyunculara her şeyin yolunda gittiğine dair güvence vermek istiyoruz.” dedi.

Path of Exile: Echoes of the Atlas Content Reveal

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.