Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Past Cure İçin Beklenen Büyük Güncelleme Yayınlandı

Past Cure'de yeni güncelleme ile eksikler kapatılıyor.

Geçtiğimiz aylarda çıkış yapan psikolojik gerilim oyunu Past Cure büyük ilgi uyandırmıştı fakat eksikleri nedeniyle oyuncuların tepkisini çekmişti. Bir süredir oyuna büyük güncelleme beklenirken, yapımcı firma nihayet oyuncuların isteklerine yanıt verdi.

past cure icin beklenen buyuk guncelleme yayinlandi 1

Phantom 8 Past Cure için yeni bir güncelleme yayınlarken, oyunun da çehresini yüksek oranda değiştirdi. Hikâyenin temel odak noktaları, sinematikler değişirken aynı zamanda bölümler ve sanity derecesi de tekrar tasarlandı. Ayrıca Past Cure’e farklı yetenekler de eklendi. Böylece çevreyle daha çok etkileşime geçebilecek ve Ian’ın hikâyesini daha sürükleyici şekilde ele alabileceğiz.

Phantom 8 yöneticisi Simon Gerdesmann da konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, topluluk tarafından kendilerine gelen geri bildirimleri dikkate aldıklarını ve bunlara göre hareket ettiklerini ifade etti. Gerdesmann yapılacak değişikliklerle birlikte Past Cure’ün en iyi hâline geleceğini de belirtti.

Geliştirilen ve güncellenen Past Cure şu anda satışta ve PC için güncellemeyi indirebilirsiniz. Oyundaki seslendirmeler, kaplamalar ve grafiksel detaylar da geliştirilirken, bakalım oyun bu hâliyle nasıl bir tepki alacak?

Past Cure şu anda Steam’de 50 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.