Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paramanya Turnuvası’nın Adana Ayağına Rekor Katılım Geldi

Paramanya oyuncuları, Adana'da gerçekleşen turnuvada ter döktü.

Türkiye’de en çok oynanan mobil oyunların arasında bulunan Paramanya için düzenlenen Paramanya Turnuvası kapsamında, geçtiğimiz mücadeleler Adana’da gerçekleşti. Toplam 25 oyuncunun yarıştığı turnuvaya rekor sayıda katılım gerçekleşti. Çekişmeli maçlara ev sahibi yapan turnuvanın kazanan ismi, deneyimli oyuncu Oğuz Mercan oldu.

paramanya adana turnuva

Federal Coffee Co.’nun ev sahipliği yaptığı turnuvada, deneyimli Paramanya oyuncuları büyük ödül için kıyasıya mücadele etti. Şampiyon, 2000 elmas kazandı. Turnuvayı ikinci olarak bitiren oyuncu ise 1000 elmas ile ödüllendirildi.

Turnuvanın Adana ayağını zaferle bitiren deneyimli Paramanya oyuncusu Oğuz Mercan, Eylül ayında İstanbul’da düzenleneceği duyurulan Paramanya Büyük Şampiyonası’na doğrudan katılma hakkı kazandı.

Ülkemizde 6 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan oyuna, büyük bir ilgi gösteriliyor. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmak istemeyen Netmarble, toplam ödül havuzu 10.000 Türk lirasını bulan büyük bir turnuva düzenlemeye karar vermişti. Bu sayede başlayan Paramanya Turnuvası macerası, 8 farklı şehirde yer aldı.

Paramanya Büyük Şampiyonası maçlarına kalmak isteyen oyuncuların, Paramanya Turnuvası kapsamındaki ayaklardan birinde, derece elde etmiş olması gerekiyor. Ücretsiz olarak indirip deneyebileceğiniz Paramanya’yı Android ve İOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden oynayabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak uygulama mağazanızı ziyaret edebilirsiniz.

Google Play Store

App Store

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.