Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paramanya Dünya Şampiyonası Bu Hafta Sonu Gerçekleşecek!

Paramanya Dünya Şampiyonası yarın kapılarını oyunculara açacak.

Mobil platformunda başarılı oyunları arasında yer alan Paramanya, Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu olarak adından söz ettiriyor.

Paramanya Dünya Şampiyonası Bu Hafta Sonu Gerçekleşecek 2

Mobil oyun alanında bir ilke imza atacak olan Paramanya, 22-23 Aralık 2018’de Kore’de kapılarını oyunculara açacak. Geçtiğimiz gün duyurulan Paramanya Dünya Şampiyonası 22-23 Aralık 2018’de Kore’nin Seul şehrinde birbirinden yetenekli oyuncuları karşı karşıya getirecek. Şampiyona’da ülkemizi temsil edecek olan 1907 Fenerbahçe adına Anıl Çağlar Çiçekdal ve Galatasaray Espor adına Gökhan Yıldırım yer alacak.

Toplam da 500 bin TL ödül havuzuna sahip olan şampiyonada büyük şampiyon 30.000 dolar ve 100.000 elmas ile ödüllendirilecek. Şampiyonanın ikinci olan oyuncusu 15.000 dolar ve oyun içi 50.000 elmas, üçüncü oyuncu 5.000 dolar ve oyun içi 30.000 elmasın sahibi olacak. Final maçlarında mücadele eden diğer oyuncular ise 500’er dolar ve oyun içerisinde kullanılmak şartıyla 10.000 elmas ile ödüllendirilecekler.

Ülkemizi temsil edecek olan Anıl Çağlar Çiçekdal ve Gökhan Yıldırım Kore, Tayvan, Tayland, Endonezya veSuudi Arabistan’lı oyuncular ile karşı karşıya gelecekler.

Netmarble EMEA Genel Müdürü Barış Özistek: “Mobil espor kavramını Paramanya ile ülkemize tanıttık. Paramanya Dünya Şampiyonası’na 2 Türk Paramanya oyuncusunun katılması, hem ülkemizin bir mobil espor alanında temsili hem de dünya çapında önemli bir mobil espor turnuvasına katılımı açısından pek çok ilkleri ve başarıları barındıran önemli bir gelişme. Anıl ve Gökhan’a Kore’de başarılar diliyorum” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.