Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paragon’un The New Dawn Güncellemesi Oyunu Baştan Sona Değiştiriyor

Eic Games'in ücretsiz açık betada olan TPS MOBA'sı Paragon, The New Dawn güncellemesi ile baştan sona değişiyor. Oyundaki karakter gelişim sistemi, oyun hızı ve başarım sistemi elden geçiriliyor.

Epic Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Paragon, henüz açık beta sürecini sona erdirmiş değil. Oyun sabırlı adımlarla gelişimini devam ettiriyor. Bu süreçte tamamen ücretsiz oynama imkanı sunan Paragon, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynayabildiğiniz bir MOBA. Kısa süre önce yayınlanan devasa The Dawn Update güncellemesi ide adeta yeniden doğan Paragon, pek çok açıdan değişikliğe uğradı. Oyunun kart ve nesne kazanımı sistemi baştan sona elden geçirildi. Oyun hızı belirgin şekilde yükseldi. Ayrıca yenilenmiş bir gelişim ve ödül sistemi oyunculara sunuldu.

paragon riktor

Güncellemenin ardından kahraman gelişimi için izleyeceğiniz yol eskisinden çok daha farklı olacak. Oyuna eklenecek olan 100 yeni kartın her biri kendine özel yeteneklere sahip olacak. Ayrıca kahraman gelişimini kökten değiştirecek olan Gem sistemi, farklı yeteneklere sahip olmanızı sağlayacak. Böylece sayısız farklı kombinasyon sayesinde eşsiz yetenek sistemleri yaratabileceksiniz.

Oyundaki bütün kahramanların saldırı hızları artırılacak ve yenileme süreleri düşürülmüş olacak. Bu sayede çok daha hızlı ve dinamik bir Paragon deneyimi sunulacak.

Kahramanların ve saldırıların denge sistemi yeniden inşa edilmiş olacak. Her bir kahraman için geliştirilen yeni denge sistemini oyun içinde fark edebileceksiniz.

Paragon PlayStation 4 ve PC platformları üzerinden oynanabilir durumda. The Dawn Update güncellemesini her iki platforma da indirebilirsiniz. Güncelleme için yayınlanmış olan videoyu aşağıdaki ekrandan izleyebilir ve yeni karakter geliştirme sistemine göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.