Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Papers Please’in PS Vita sürümü sevenleri için yakında çıkabilir

Sony, Papers Please 'in PS Vita konsollarını tozlu raflardan indirebileceğini düşünüyor.

Sony ‘nin başarısız sayılabilecek el konsolu PS Vita, her geçen gün kullanıcılarının elinde tozlanmaya devam ediyor. Sony sevenlerinde artık neredeyse umudunu kestiği PS Vita’ya duyurulan Papers Please yakında konsola gelebilir. Gamescom 2014 sırasında PS Vita için duyurulan oyun hakkında son üç yıldır herhangi bir bilgi edilememişti.

maxresdefault800 250 1

Söylentilere göre Papers Please‘ in PS Vita sürümü henüz iptal edilmedi. Oyun yapısı itibari ile el konsollarında oldukça zevkli olabilecek Papers Please, özel oyunlar kadar olmasa da PS Vita’yı biraz ayağa kaldırabilir. Sony araştırmacılarına göre Papers Please ile birlikte PS Vita ‘yı ayağa kaldırabileceklerini düşünmekteler. Basit bir memurluk simülasyonu olan Papers Please baskıcı bir yönetimde ailesine bakmaya çalışan gümrük memurunun hayatını konu ediniyor.

Ülkeye giren insanları sıkı kontrolden geçirdiğimiz oyun, sahip olduğu karakterleri ve teması sayesinde oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Mobil tarafta ise iOS marketinde iyi satış yaptığı görülmektedir. Ancak Android telefonlara gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil. Başarılı oyun PS Vita’ya çıkarsa oyunun en az mobil platformlarda sattığı kadar Sony’nin kötü denilebilecek konsolunda da satabilir. Oyunun geliştiricisi olan 3909 firması şimdilik resmi bir açıklama yapmadı ancak PS Vita sahipleri Papers Please’in bu sene içerisinde çıkacağına inanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.