Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paper Mario: The Origami King’in Nintendo Switch İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paper Mario: The Origami King'in çıkış tarihi belli oldu.

Paper Mario: The Origami King 17 Temmuz’da sadece Nintendo Switch için çıktığında, krallığın origami festivaline katılmak için Prenses Peach, Mario ve Luigi‘ye katılın. Yine de şenliklerde ufak bir kırışıklık var: Prenses Peach son zamanlarda biraz garip davranıyor gibi. Gizemli davranışları hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki yayınlanmış olan fragmanı izleyebilirsiniz.

Paper Mario The Origami Kingin Nintendo Switch İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu 1

Çok uzun bir zaman geçmemiş olmasına karşın yeni bir Mario oyununu bir çok Mario sever merakla bekliyordu. Bu yeni oyunda, Origami Krallığı’nın hükümdarı olduğunu iddia eden Kral Olly, tüm dünyayı katlama planını açığa çıkarmak için devasa bir plan yaptı.

Kağıt üzerinde oldukça tehlikeli görünüyor, bu yüzden günü kurtarmak için birine ihtiyaç var. Paper Mario: The Origami King’de Mario, şimdiye kadarki en heyecan verici zorluklarından biriyle karşı karşıya. Her şey daha da kötüleşti ve Kral Olly, Prenses Peach’in Kalesi’ni dev, renkli flamalar ile bağladı ve uzak bir dağa taşıdı. Bowser’ın yardakçılarını Katlanmış Askerlere bile dönüştürdü ve onları hain davasına dahil etti.

Neyse ki, Mario zafer kazanmak için emrinde bir dizi yeni araçla donatıldı. 1000 Fold Arms adı verilen yeni bir yetenek, oyuncuların yeni yerleri uzatarak ve çekerek, soyup ve açarak manzarayla etkileşime girmesini sağlayarak bulmacaları çözmenize ve beklenmedik sürprizleri ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Yol boyunca, oyuncular King Olly’nin iyi huylu kız kardeşi Olivia gibi eski ve yeni müttefiklerin yardımını alacaklar.

Paper Mario: The Origami King - Arriving July 17th! (Nintendo Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.