Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Panzer Dragoon Voyage Record Oyunu Duyuruldu, Mart 2021’den Önce Çıkması Bekleniyor

Panzer Dragoon: Voyage Record, 2021 yılının Mart ayında çıkması bekleniyor.

Panzer Dragoon Voyage Record‘un duyurusu, oyunu Sega altında geliştiren Wildman Inc.‘den geliyor. Resmi duyuruya göre, başlık şu anda belirsiz ve oyunun piyasaya sürülmesinden önce herhangi bir zamanda değişebilir.

Panzer Dragoon VR Oyunu Açıklandı Mart 2021den Önce Çıkması Bekleniyor

Nihai bir çıkış tarihinden bahsetmişken, Panzer Dragoon Voyage Record için şu anda bir tane yok. Ancak, resmi basın açıklaması, başlığın 2020 mali yılında başlayacağını ve dolayısıyla Nisan 2020 ile Mart 2021 arasında herhangi bir zamanda teorik olarak başlatılabileceğini belirtiyor.

Ek olarak, şu andan itibaren VR oyunu için belirtilen platformlar yok. Platformlar gelecekte bir noktada açıklanacak, ancak Panzer Dragoon Voyage Record, Twitter hesabının oyunun sadece VR olacağını belirtti. Bildiğimiz şey Wildman Inc.’in VR oyununun önceki Panzer Dragoon oyunlarından mevcut seviyeleri alacağı. Panzer Dragoon, Panzer Dragoon Zwei ve Panzer Dragoon Saga‘nın seviyeleri yaklaşan VR oyununda yer alacak.

Bu VR oyununun, yukarıda görebileceğiniz römork olan Panzer Dragoon Remake’den tamamen ayrı olduğunu unutmayın. Remake’in kesinlikle VR olmayan ve Nintendo Switch, Xbox One ve PC‘de piyasaya sürüleceği unutulmamasına rağmen, remake için geçerli bir çıkış tarihi yok.

Panzer Dragoon: Remake - Nintendo Switch Trailer - Nintendo E3 2019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.