Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pangu Creator Yeni Oyunları Revelatio Online’ın Betasını Duyurdu

Nuanor evrenine erken erişimin avantajlarıyla ulaşma vakti.

Pangu Creator Studio tarafından geliştirilen ve NetEase Games tarafından oyunculara ulaştırılacak olan Revelation Online, büyüleyici atmosferlere ve mistik esintilere bayılan MMO oyuncularını betası için çağırdı.

revalation online

MMORPG olan oyunda silahlarınızı ve sihrinizi kuşanarak yeni maceralara çıkabileceksiniz. PvP oyunların takipçi kitlesinin sonunun olmadığını biliyoruz. Revelation takipçiler için hayli estetik bir evren sunuyor. Karakter geliştirme ekranında sayısız özellik barındıran oyunun hakkında daha detaylı bilgiye ve betası için kayıt olabileceğiniz bağlantıya şuradan ulaşabilirsiniz.

ro mmorpg cat

Çarpıcı manzaraların, ormanların, dağların ve şehirlerin yeni oyuncularını beklediği bir açık dünya olan Nuanor devasa bir haritaya da sahip. Üstelik bu açık dünyanın kaşifleri uçma yeteneğine de sahip olabilecek. Revelation Online, büyük açık dünyasında denizlerin dibinden bulutların üstüne kadar erişme imkanını sunuyor olacak.

Tek başınıza çıkabileceğiniz hikaye bazlı maceralar olduğu gibi takım halinde hücum edebileceğiniz mücadeleler de oyunda bulunuyor. Bu örgüsüyle oyun hem yalnız kovboylara hem de strateji düşkünlerine hitap ediyor. Oyunca hangi yolculuğu seçerse seçsin kendisini bir efsane olarak ortaya koymak için ihtiyacı olan tüm zorlukların ve karanlık toprakların hükümdarlarının karşısında çıkacak.

Oyunun duyuru fragmanı da yayınlanmış durumda;

Revelation Online Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.