Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paladins Oyuncuları Yeni Loot Box Sisteminden Ötürü Kızgın

Paladins uzun süredir oyuncuların beğenisini kazanıyor fakat getirilecek yeni sistem endişe uyandırdı.

Geliştirici firma Hi-Rez Studios, free-to-play online shooter oyunları Paladins büyük değişiklikler planlıyor ve bu durumdan ötürü de pek çok oyuncusu hayal kırıklığına uğradı. Aslında bu yılın ilk aylarında oyun içi para birimlerinde yapılan değişiklikler zaten rahatsızlık yaratmıştı fakat şimdi de yerine gelen loot box temelli sistem iyice eleştiri oklarını yöneltti.

Paladins oyunculari yeni loot box sisteminden oturu kizgin 1

Yeni sisteme Cards Unbound adı verilirken, oyundaki Basic ve Legendary arası bütün kartları açıyor. Fakat bu kartların 1 ile 5 arası seviyeleri var ve kopyalarını toplayarak geliştirmek mümkün. Aynı zamanda geliştirmeninz de şart gibi çünkü 1. seviye kart ile 5. seviye kart arasında ciddi bir güç farkı var. İşin kötü yanı ise geliştirmek için gereken kartların sadece oyundaki sandıklardan çıkması ve çok fazla kart istemesi. Tabii bu sandıklar da RNG tabanlı çalışıyor ve işin içine fazlasıyla gerçek para giriyor.

Cards Unbound sistemi şu anda test aşamasında ve Hi-Rez yaptığı açıklamada yeni sistemin yakında devreye gireceğini dile getirdi. Fakat her şeye rağmen, sistemin getirecekleri oyuncularda epey endişe yaratıyor.

Paladins, geçtiğimiz sene ücretsiz olarak Overwatch alternatifi olarak sunulurken, şu anda Steam üzerinden indirmek mümkün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.