Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ozan SuperApp, Intel University Esports Türkiye’de 100.000 TL’lik Ödül Dağıtacak!

Elektronik para kuruluşu Ozan SuperApp, ülkemizde ilk kez organize edilecek Intel University Esports Türkiye’nin 100.000 TL’lik ödül sponsoru oldu.

Dünyanın en büyük yarı iletken yonga üreticilerinden Intel’in, University Esports turnuvasını ülkemizde hayata geçireceğini geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Turnuvanın ulusal operasyonları, Türkiye’de faaliyet gösteren oyun ve espor ajansı Gaming In Turkey iş birliği ile gerçekleşecek.

Intel University Esports Türkiye kapsamında 128 üniversiteden 128 takım, Türkiye’nin en iyisi olabilmek için ter dökecek. Ulusal turnuvalarda derece yapan takımlar yaz aylarında gerçekleşecek Avrupa Finalleri yani University Esports Master turnuvasında ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak. Turnuvaları düzenlenecek oyunlar arasında League of Legends, Wild Rift, Valorant ve Teamfight Tactics gibi popüler oyunlar yer alıyor.

OzanApp Intel University Esports

Kullanıcılarına tüm dünyada, saniyeler içerisinde hesap açmadan para transferine, ön-ödemeli karttan, değerli maden alım satımına kadar tüm finans ürünlerini sunan elektronik para kuruluşu Ozan SuperApp, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Intel University Esports’un ödül sponsoru oldu.

Yarattığı “Ozan Mode: ON” markası ile espor ve oyun alanına ilgi duyan kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunan platform, Turnuvanın galipleri 100.000 TL değerinde devasa bir ödül havuzu oluşturdu.

League of Legends Turnuvası Başladı, Sırada Valorant Var

League of Legends Intel University OzanApp

Intel University Esports Türkiye kapsamında düzenlenen üniversiteler arası League of Legends turnuvası 4 Mayıs’ta başladı. Turnuvanın 11 Mayıs’taki yarı final ve 12 Mayıs’taki final maçlarının ardından belirlenecek Türkiye şampiyonu, yaz aylarında gerçekleşecek University Esports Master turnuvasında ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak.

League of Legends turnuvası sona erdikten erdikten bu kez de Türkiye’nin Valorant şampiyonu belirlenecek. 14 Mayıs’a kadar kayıtları devam edecek turnuvanın eleme aşamaları 17-20 Mayıs arasında gerçekleşecek. Yarı final maçları ise 26 Mayıs’ta yapılacak.

Öğrenciler Espor’da Kariyer Yapma Şansı Yakalayacak

Intel University esport

Müthiş bir heyecana sahne olması beklenen final maçları ise 27 Mayıs’ta gerçekleşecek. Turnuvanın 26-27 Mayıs’taki final ve yarı final maçları ise Intel University Esports Türkiye’nin Twitch kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Turnuvanın 100.000 TL değerindeki ödül havuzunun sponsorluğunu üstlenen Ozan SuperApp CEO’su Ömer Suner, “Espor ve oyun dünyası için yarattığımız “Ozan Mode: ON”u hayata geçirmemizle beraber, faaliyetlerimize de hızlı bir şekilde başladık. İlerleyen günlerde, Türkiye’nin ve dünyanın en iyi oyun ve espor ekipleriyle yapacağımız iş birliklerinin yanında, bu alanda birçok yeniliğe de ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ozan SuperApp

Intel University Esports Türkiye turnuvalarını GG Tech iş birliği ile Türkiye’ye getiren oyun ve espor dünyasının önde gelen ajanslarından Gaming in Turkey CEO’su Ozan Aydemir ise şöyle konuştu:

“Oyun ve espor sektörü aldığı yatırımlar ile devasa bir sektör haline geliyor. Sektörün büyük paydaşları arasında bulunan partnerlerimiz ile düzenlediğimiz bu turnuvalarda, espor alanında kariyer yapmak isteyen gençlerimize kendilerini ileriye taşıyabilecekleri bir kapı açmış olduğumuza inanıyoruz”

Intel University Esports Türkiye turnuvasına ilişkin daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.