Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oxygen Not Included Mayıs 2019’da Erken Erişimden Çıkacak!

Oxygen Not Included 3 yıl aradan sonra erken erişimden çıkıyor.

Unity oyun motoru ile geliştirilen Oxygen Not Included, 2017’nin Mayıs ayında Steam üzerinden bilgisayar oyuncularına sunuldu. Erken erişim oyunu olarak yaklaşık 3 yıldır oynanan yapım nihayet erken erişimden çıkma kararı aldı. Yapım Mayıs ayında 1.0 sürüme geçiş yapacak.

Oxygen Not Included Mayıs 2019’da Erken Erişimden Çıkacak 2

2D grafik açılarına sahip olan Oxygen Not Included hayatta kalma temalı bir oynanışa sahip. Bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım rengarenk içeriklere de ev sahipliği yapıyor. Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan oyun, yaklaşık 3 yıldır erken erişim oyunu olarak bilgisayar oyuncuları tarafından oynanıyordu. Oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan Klei Entertainment, yaptığı duyuru da Oxygen Not Included’ın Mayıs 2019’da 1.0 sürüme geçiş yapacağını duyurdu.

PC Gamer’ın yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz gelişme de Oxygen Not Included yıllardır erken erişim oyunu olarak oynandığından ve 16 Nisan’da yeni bir güncelleme alacağını duyurdu. Üçüncü yaşam kalitesini artırmak için 16 Nisan’da güncelleme alacak olan yapım, Mayıs 2019’da ise 1.0 sürüme geçiş yaparak tüm içeriklerini oyunculara sunacak.

Mayıs ayında oyuna gelecek olan son güncelleme ile birlikte oyuna yeni yaratıklar, binalar ve daha fazla yeni içerik eklenecek. Ayrıca üç yeni biyom da oyunculara sunulacak. Yeni bir mod desteğini de oyuna getirecek olan güncellemenin net tarihi henüz duyurulmadı. Geliştirici ekip oyunun 1.0 lansmanından sonra yaşam kalitesini iyileştirmeye ve oyun içerisinde hata düzeltmeleri yapmaya devam edeceklerini belirtiyor.

Buna ek olarak oyuna farklı DLC paketleri de gelecekmiş. Hatta geliştirici ekibin büyük bir kısmı DLC paketi üzerinde çalışıyormuş. Erken erişim sürecinde 1.5 milyon kopya satışı gerçekleştiren Oxygen Not Included, oyunculardan gelen bu ilgiyi karşılıksız bırakmamayı planlıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.