Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oxygen Not Included 30 Temmuz’da Erken Erişimden Ayrılacak!

Oxygen Not Included ay sonu tam sürüme geçiyor.

2017’nin Mayıs ayında lansmana çıkan ve günümüzde bilgisayar platformunda oynanmaya devam eden Oxygen Not Included yakında erken erişimden ayrılacak. Steam üzerinde 1.0 sürüme geçiş yapacak olan oyun, fiyat etiketini artıracak mı bilinmiyor.

Oxygen Not Included 30 Temmuz’da Erken Erişimden Ayrılacak 2

4 farklı dil desteği ile 3 yıldır oynanmaya devam eden Oxygen Not Included, Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değendiriliyor. Üs inşa etme ve hayatta kalma oyunu olarak ifade edilen yapım, 2D grafik açılarına sahip olarak lansmana çıkmıştı. Tek oyunculu olarak oynanmaya devam eden başarılı oyun 39.00 TL fiyat etiketine sahip olarak satışlarına devam ediyor.

Oyunun 1.0 sürümü ile oyun içerisine yeni özelliklerin yanı sıra keşfedilebilecek yeni asteroitler de eklenecek. Üç yeni biyomu da karşımıza çıkacak olan yapımda oyuncular yeni malzemeler kullanabilecek, yükseltilebilir binalar ile karşılaşabilecekler.

Oyunun Steam sayfasında yer alan bilgilere göre 30 Temmuz’da gelecek olan güncelleme ile oyun içerisinde hata düzeltmeleri de yapılmış olacak.  Gelecek aylarda oyuna yeni içeriklerde ekleyeceklerini belirten geliştirici ekip, yakında planları hakkında hayranlarını bilgilendireceklerinden söz ediyor.

Oxygen Not Included, 30 Temmuz’da erken erişimden ayrılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.