Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oxygen Not Included 27 Mayıs’ta Erken Erişimden Çıkacak!

Oxygen Not Included önümüzdeki ay erken erişimden çıkacak.

2017’nin Mayıs ayında Steam’de bilgisayar oyuncularına erken erişim oyunu olarak sunulan Oxygen Not Included önümüzdeki ay tam sürüme geçiş yapacak. Resmi olarak yapılan duyuruya göre oyun 1.0 sürüme 27 Mayıs 2019’da geçiş yapacak.

Oxygen Not Included 27 Mayıs’ta Erken Erişimden Çıkacak 2

Klei Entertainment imzası ile geliştirilen ve erken erişim sürecinde oldukça beğenilen Oxygen Not Included, Steam’de oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi. Hayatta kalma odaklı olarak oynanan yapım 2D grafik açıları ile oyuncuları aksiyon ve macera türünde bir dünyaya götürüyor. 19 Nisan’a kadar Steam’de yüzde 25 indirimle satılan yapım 29.25 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu haber ile edindiğimiz gelişmeye göre Oxygen Not Included’ın erken erişimden çıkış tarihi belli olmuş. Yaklaşık 2 yıldır erken erişim sürecinde geliştirilmeye devam edilen yapım, 27 Mayıs’ta 1.0 sürüme geçiş yapacakmış. Tam sürüm ile oyun içerisi daha geniş bir içeriğe kavuşurken oyunculara yeni bölümler de sunulacak. Yeni içerikler oyunculardan gelen geri bildirimlerden oluşacak.

Rengarenk yapısı ile her kesimden oyuncuya hitap eden Oxygen Not Included 27 Mayıs’ta erken erişimden çıkacak.

Oxygen Not Included [Animated Short] - Launch Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.