Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’un Yeni Güncellemesi Yayınlandı!

Overwatch'un yeni güncellemesi ile Baptiste oyuna eklendi.

Ülkemizde ve dünyada 2016 yılından bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Overwatch yeni güncellemesini aldı. Güncelleme ile geçen haftalarda duyurulan Baptiste isimli karakter oyunculara sunuldu.

Overwatch’un Yeni Güncellemesi Yayınlandı 2

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Overwatch espor oyunları arasında da önemli bir kitleye hitap ediyor. Sık sık güncelleme alan ve oyunculara yeni içerikler sunan yapım, geçtiğimiz haftalarda yeni bir karakter duyurusu ile gündeme gelmişti. Dün yeni karakteri de kapsayan güncelleme konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunuldu. Güncelleme ile oyun içerisindeki bazı zırhların özellikleri üzerinde bazı değişiklikler yapıldı. Her güncelleme de olduğu gibi çeşitli hatalar da tamamen ortadan kaldırıldı ve oyunculara daha iyi bir oynanış atmosferi sunuldu.

Dün yayınlanan güncelleme ile oyun içerisindeki karakterlerin de bazı istatistik özellikleri üzerinde değişiklikler yapıldı. Örneğin Doomfist’in bekleme süresi 7 saniyeden 6 saniyeye düşürüldü. Kamera, harita ve genel oyun içerisinde çeşitli hatalar tespit edilerek çözüme kavuşturuldu.

Oyuna gelen güncelleme ile geçtiğimiz haftalarda duyurulan ve oyuncular tarafından merakla beklenen Baptiste karakteri de oyunculara sunuldu. Dün yayınlanan güncelleme şuanda tüm platformlarda yer alıyor.

[NOW PLAYABLE] Baptiste | Overwatch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.