Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’ın Yeni Haritası Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak!

Blizzard World(dünya) haritası 23 Ocak'ta yayınlanacak.

Günümüzün en popüler espor oyunlarından birisi olan Overwatch milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanmaya devam ediyor. Uzun bir süredir milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Overwatch, güncelleme almaya da devam ediyor.

Overwatch’ın Yeni Haritası Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak 2

Son iki yıldır espor oyunlarına dahil olarak adından sıkça söz ettiren başarılı oyun yeni haritasının ne zaman çıkış yapacağını bugün oyun severler le paylaştı. Blizzard tarafından geliştirilen ve yayınlanan Overwatch yeni haritasına önümüzdeki hafta kavuşacak. Aylardır test aşamasında olan Blizzard World(dünya) haritası 23 Ocak itibari ile oyunculara sunulacak. BlizzCon 2017’de ilan edilen yeni harita uzun bir süredir merak konusu olmuştu.

Yapılan bu duyurudan sonra oyuncuları sabırsızlıkla bekleyiş sarmış durumda. BlizzCon 2017’de açıklama yapan Blizzard, yeni haritanın 2018’de oyunculara sunulacağını belirtmişti. Blizzard sözünü tuttu ve yeni haritanın 23 Ocak’ta indirilebilir olacağını duyurdu. Blizzard World haritası Warcraft’ın Stormwind haritasına benzerlik göstermektedir. Blizzard yaptığı duyuruda yeni haritaya ek olarak oyunda bazı değişiklikler de yapacağını duyurdu. Tabii şuan için ne gibi bir değişiklik yapıldı duyurulmuş değil.

Blizzard şu sıralarda oyuna yeni eklenen bazı özellikleri test etmeye devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.