Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’ın Yeni Haritası Horizon Lunar Colony, Tüm Platformlarda Yayınlandı

Kısa süre önce duyurulan ve Winston'ın arka planındaki hikaye ile harmanlanarak tanıtılan Horizon Lunar Colony haritası sonunda yayınlandı. Ay yüzeyinde farklı bir Overwatch deneyimi yaşamak mümkün olacak.

Blizzard tarafından geliştirilen ve bir yılı aşkın bir süredir oyun dünyasını kasıp kavuran Overwatch, yepyeni bir haritaya kavuşuyor. Hero shooter tarzındaki oyun, birinci şahıs nişancı yeteneklerinizi farklı yer çekimi ve atmosfer koşullarında denemeniz için mevcut hızlı oynanış yapısını Ay yüzeyine taşıyor. Horizon Lunar Colony ismi ile tanıtılan harita, Winston’ın arka planında uzanan dramatik hikayesini de konu edinecek.

horizon lunar colony yeni harita overwatch

Horizon Lunar Colony, Overwatch’un resmi olarak çıkış yaptığı günden bu yana aldığı üçüncü harita olacak. Winston’ın büyütüldüğü laboratuvarı resmedecek. Ay yüzeyine kahramanları taşıyacak olan yeni içeriği Assault haritası olarak gösterebiliriz.

Senelerce Dr. Winston’ın da içinde bulunduğu büyük bir koloni, insan ve primat türleri için farklı gezegenlerdeki yaşan koşullarını araştırmak üzere Ay’a yerleşmiştir. Her şey yolunda giderken, sebebi açıklanamaz bir şekilde koloniyle iletişim kesilmiş ve Doktor dahil herkes tarihe karışmıştır. Lunar Colony halkından geriye kalan, bildiğimiz tek tanık Winston’dır.

Haritanın kendine özgü hikayesinin ötesinde, farklı bölümlerinde düşük yer çekimi kuvveti gösterecek olması da ilgi çekici detaylar arasında yer alıyor. Geri kalan kısımlarda alışık olduğunuz Overwatch mekanikleri ile oynamaya devam edebileceksiniz. Aşağıda yer alan video sayesinde haritaya ilk bakışınızı atabilirsiniz. Horizon Lunar Colony, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için indirilebilir durumda.

Horizon Lunar Colony | New Map Preview (EU)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.