Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’a Yeni Bir Karakter Mi Geliyor?

Overwatch'un yeni karakteri ortaya çıktı.

30 milyondan fazla oyuncu tarafından yıllardır tutku ile oynanan Overwatch, günümüzde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda yer alıyor.

2016 yılından bu yana 30 milyondan fazla oyuncuya ulaşan Overwatch, Blizzard Entertainment tarafından geliştirildi ve yayınlandı. Günümüze kadar sayısız güncelleme alan yapım, çeşitli karakter alımları ile oyunculara sürekli yenilikçi ve çeşitli içerikler sunmaya devam ediyor. 25 Haziran’da Twitter’da yayınlanan bir GİF ile oyuncular üzerinde merak uyandıran Overwatch, yeni bir karakter almaya hazırlanıyor.

Yayınlanan GİF’de yeni karakterin yuvarlanabilir bir karakter olduğu göze çarpıyor. Şuan için yeni karakter hakkında herhangi bir bilgi bilinmiyor. Oyunculara herhangi bir açıklama yapmayan Blizzard, muhtemelen önümüzdeki haftalar içerisinde oyunculara sunacak. Yeni karakterin yetenekleri şu sıralar merak konusu oldu. Ancak GİF’den yola çıkacak olursak karakterin özelliklerinden birisinin yuvarlanma olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 30 milyondan fazla oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen karakter beraberinde muhtemelen iyileştirmelerde getirecek.

Güney Kore’de yakalanan bir hile geliştirici hacker’da 2 yıl hapse mahkum edildi. Oyunlar için alınan önlemler yetersiz kalmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.