Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch Yeni Bir Anti Hile Sistemi Üzerinde Çalışıyor!

Overwatch'a yeni anti hile sistemi gelecek.

Popüler oyunlar arasında yer alan ve günümüzde milyonlara hitap etmeye devam eden Overwatch oyuncularına yeni karakterler sunarken yeni bir anti hile sistemi üzerinde de çalışıyor. Yeni sistem ile hileci oyuncular hilesiz oyuncular ile eşleşemeyecek.

Overwatch Yeni Bir Anti Hile Sistemi Üzerinde Çalışıyor 2

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Overwatch yeni gelişmeler ile gündemde kendine yer bulmaya devam ediyor. Bugün gelen bilgilere göre başarılı oyun yeni bir anti hile sistemi almaya hazırlanıyormuş. PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Blizzard, hile yapan ve daha agresif bir oynanış sergileyen oyuncular için yeni bir anti hile sistemi geliştiriyormuş. Habere göre Overwatch ekibi hile tespit etme sistemini geliştirmiş ve hileci oyuncularla hilesiz oyuncuları eşleştirmeyecekmiş.

Overwatch ekibi, “Hile yapıldığını tespit ettiğimiz bir eşleştirmeyi otomatik olarak kapatacağız” diyor. Tabii otomatik kapanma için hilesiz oyuncular cezalandırılmayacak. Hileciler ise eşleştirme başlatamayacaklar.

Oyunculara daha adil bir oyun ortamı sunacak olan geliştirici ekip, yeni anti hile sistemini oyuncular ile ne zaman paylaşacak henüz belirtilmedi. Yakında gelecek olan güncelleme ile yayınlanabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.