Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch Karakteri Mei Heroes Of The Storm’a Geldi

Overwatch'ın en sevilen karakterlerinden biri olan Mei, Heroes of the Storm'da ki yerini aldı.

Heroes of the Storm‘un en yeni kahramanı Mei nihayet oyuna geldi. Ayrıca Nexus Anomalisi adı verilen hava olayları oyuna ayrı bir heyecan katarken yepyeni görevler, kostümler, binekler ve fazlası Nexomania II etkinliğinde oyuncuları bekliyor.

Overwatch Karakteri Mei Heroes Of The Storma Geldi

Heroes of the Storm’un en yeni güncellemesi canlı serverlara geldi. Bu yama ile birlikte Overwatch karakteri olan Mei oyuna eklenmiş oldu. Bunun yanı sıra Nexomania 2 etkinliğini ve yeni Nexus Anomalisi olan Hava Olayları’da oyuncuların erişimine açıldı.

Mükemmel bir zekâya ve neşeli bir mizaca sahip olan Dr. Mei-Ling Zhou, dünyanın giderek kötüleşen iklim sorunlarına çözüm bulma amacıyla Overwatch’a katıldı. Havayı kontrol eden pek çok teknolojiyi elinin altında bulunduran Mei, şimdilerde arkadaşlarını korumak ve dünyanın geleceğini garantiye almak için savaşıyor.

Nexus’un dört bir yanında tuhaf hava olayları görülmeye başlanırken; tüm diyarlar sağanak yağmur, tipi ve sisin etkisi altına girdi. Neyse ki Mei tam da bu garip koşulların başlamasıyla birlikte oyuna geldiğinden bu konuda araştırma yapma şansı bulacak.

Son olarak Heroes of the Storm’un yaz etkinliği Nexomania 2 ile birlikte yepyeni görevler, kostümler, binekler ve daha fazlası oyuncuları bekliyor olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.