Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch İçin Geliştirici Güncellemesi Yapıldı!

Overwatch'un geliştirici güncellemesi duyuruldu.

Düzenli güncellemeler alarak milyonlarca oyuncuya ulaşan Overwatch günümüzde en çok oynanan oyunlardan birisi olarak gösteriliyor. Oyuncularına sunduğu etkinlikler ile ödüller dağıtan başarılı yapım, yeni bir geliştirici güncellemesi aldı.

Overwatch İçin Geliştirici Güncellemesi Yapıldı 2

Çeşitli etkinlikler ile oyunculara rekabet dolu bir atmosfer sunan Overwatch yeni etkinliği için yeni bir güncelleme aldı. GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Blizzard Entertainment oyuna gelecek olan içeriklerle alakalı bazı güncellemeler sunan yeni bir geliştirici güncellemesi yayınlamış. Güncelleme ile her yıl düzenli olarak yapılan Yaz Oyunları etkinliği daha erken bir tarihte oyunculara sunulacağı ifade edilmiş. Her yıl olduğu gibi Yaz Oyunları etkinliği farklı içeriklere sahip olacakmış.

Etkinlik ile oyunculara 3 yeni zorluk sunulacakmış. Bu zorluklar D.Va, Ana ve Baptiste karakterleri için geçerli olacakmış. Oyuncular yeni zorlukları tamamladıklarında kozmetik ürünler de kazanabilecekler. Buna ek olarak oyuna yeni bir kahramanın da geleceği ifade ediliyor. Yeni kahramanın ne zaman geleceği konusunda net bir tarih vermeyen geliştirici ekip, yakında gelecek diyor.

Güncelleme ile oyunculara rekabetçi eşleştirmelerde hile kontrolü yapacak yeni bir sistem sunulacak. Bu sistem ile hileciler eşleştirmelere katılamayacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.