Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch Doomfist Karakteri İçin Yeni Bir Kostüm Getiriyor

Overwatch League Jay “Sinatraa” Won onuruna yeni bir Doomfist kostümü getiriyor.

Overwatch League, San Francisco Shock’un 2019 şampiyonluğunu kutlamak için hazırlanan yeni efsanevi Doomfist kostümünü duyurdu. Thunder isimli yeni efsanevi kostüm Doomfist için getirilen bir diğer efsanevi kostüm olacak.

Overwatch Doomfist Karakteri İçin Yeni Bir Kostüm Getiriyor

Overwatch bildiğiniz üzere Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan taktiksel FPS oyunudur. Geçtiğimiz 2 yıldır düzenlenmekte olan Overwatch League şampiyonaları neticisinde ligin en değerli oyuncuları için kostümler ve içerikler tasarlanıyor. Tıpkı Riot Games‘in League of Legends dünya kupasını kazanan takımın şerefine final maçında seçtiği şampiyonların takım için kostümlerinin çıkarılması gibi.

Şimşek (Thunder) isimli kostüm, 2019 sezonunun en değerli oyuncusu Jay “Sinatraa” Won ve 2019 San Francisco Shock takımının katkılarıyla tasarlandı. Şimşek, Overwatch League takımlarını ve oyuncularını temsil eden efsanevi kostümlerin en yenisi olarak oyunda yerini alacak. Bu serideki diğer kostümlerse “Flying Ace” London Spirfire Winston kostümü ile 2018 liginin en değerli oyuncusu Seong-Hyun “Jjonak” Bang için yapılan “Zen-Nakji” Zenyatta kostümü.

Overwatch oyuncuları, bu özel tasarım efsanevi kostümü tüm platformlarda 26 Mart ve 9 Nisan tarihleri arasında 200 OWL Sembolü karşılığında alabilecek. Overwatch League haberlerini kestra olarak takip etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.