Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch 30 Milyonun Üstünde Oyuncuya Ulaştı

Blizzard, en popüler oyunu olan Overwatch'un 30 milyonun üstünde oyuncuya sahip olduğunu duyurdu.

Son yılların en popüler oyunlarından biri olan Overwatch, iki ayrı takımın farklı kurallar çerçevesinde farklı düzenlere sahip haritalarda karşı karşıya gelmesini sağlayan bir FPS oyunu. Sanıyoruz ki oyun dünyasının haberlerini okuyan ya da aktif bir oyuncu olan herkes Overwatch’tan haberdardır. Blizzard tarafından geliştirilen ve desteklenen yapım, firmanın duyurduğu haberlere bakılırsa 30 milyonun üzerinde oyuncuya ulaşmış durumda. Ücret karşılığı oynanabilen bir çevrimiçi oyun için gerçekten müthiş bir istatistik olduğunu söyleyebiliriz.

overwatch mccree

Bu yılın başında 25 milyon oyuncuya ulaşan oyun, kısa süre içinde 30 milyon oyuncu sınırını da aşmayı başardı. İki ay gibi bir süre içinde 5 milyon yeni oyuncu kazandığını söyleyebiliriz. Bu hızla giderse, en az önümüzdeki 6 yıl boyunca Blizzard tarafından destekleneceğine ve 50 milyon oyuncu barajını da aşacağına hiç şüphemiz yok.

Blizzard, Overwatch için 6 yeni harita hazırlığında olduklarını da kısa süre önce duyurmuştu. Bunlardan üçü 2017 bitmeden yayınlanacak. Diğer üç harita da önümüzdeki sene oyuna eklenecek. 2017 yılında yayınlanacak olan haritaların geliştirme aşaması neredeyse sona ermiş. Ayrıca 6 haritadan 3’ü klasik Overwatch haritası kurallarına sahip olacakken, geri kalanları tamamen yeni kurallara sahip haritalar olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.