Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch 2 İçin Yakında PvP Odaklı Yeni Bir Video Yayınlanacak

Blizzard Entertainment ve Overwatch 2'nin başındaki isim Aaron Keller, 24 Mayıs'ta Overwatch 2 için yeni bilgiler ortaya çıkacak.

Uzun zamandır Overwatch 2 ile ilgili yeni bir bilgi duymadık ancak Blizzard Entertainment, yakında bunu değiştirecek gibi görünüyor. Altchar’ın haberine göre Blizzard, yakında Overwatch 2 için PvP odaklı yeni bir video yayınlanayacak.

Overwatch 2

Overwatch geçtiğimiz günlerde Jeff Kaplan’ın Blizzard’dan ayrılmasının ardından ilk güncellemesini aldı ve Jeff Kaplan’ın yerine geçen Aaron Keller oyun için güzel şeyler yapacak gibi görünüyor. Geliştirici güncellemesinin ilk bölümü, kısmen hayranlara sunabileceği bazı heyecan verici bilgilere sahip olması nedeniyle oldukça iyi karşılandı.

Aaron Keller, Overwatch 2 için PvP odaklı yeni bir videonun 20 Nisan 2021 Perşembe günü yapılması planlanan bir canlı yayında sergileyeceğini duyurdu. Bu muhtemelen ilk duyurudan bu yana OW2 için sahip olduğumuz en büyük bilgi dökümü olacak.

Canlı yayın, izleyicileri oyun bölümlerine götürürken Keller’ın kendisi, Geoff Goodman, Dion Rogers ve Overwatch ekibinden daha fazla kişiyi içerecek. Keller, gösterilecek her şeyin hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve OW2’nin yayınlanmasından önce değişebileceğini ve aynı zamanda oyunun çıkış tarihiyle ilgili bilginin bu canlı yayın ile verilmeyeceğini belirtti. Yani evet, bu canlı yayında oyunun ne zaman çıkacağını öğrenemeyeceğiz.

Geliştiriciler ayrıca Reddit’te bir AMA düzenleyecek, bu yüzden buna da dikkat edin, çünkü muhtemelen 24 Mayıs’ta daha ilginç bilgiler ortaya çıkaracaklar.

Yayınlanmış olan geliştirici videosunun tamamına aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Developer Update | "What's Next" with Aaron Keller | Overwatch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.