Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overland’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Overland'in çıkış tarihi nihayet netleşti.

2018 yılından bu yana beklenen Overland en son 25 Mart 2019’da haberlerimizde yer bulmuştu. 2019 yılında çıkış yapacağını belirttiğimiz oyunun net çıkış tarihi bugün belli oldu. Yapım tüm platformlara 19 Eylül’de çıkış yapacak.

Overland’in Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Cap Sule, Canabalt, Panoramical ve Night in the Woods’un geliştiricisi ve yayıncısı olan Finji geçtiğimiz yıl yeni bir oyun duyurusu ile gündeme gelmişti. 2019 model olacak olan oyunun adı Overland olarak duyurulmuş ancak net çıkış tarihi verilmemişti. Güncel bilgiler ile oyunun net çıkış tarihini da belli oldu. Overland 19 Eylül’de Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PC olmak üzere 4 farklı platforma eş zamanlı olarak lansmana çıkacak.

VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun geliştiricisi olan Finji yaptığı açıklama da çıkış tarihini 19 Eylül olarak duyurmuş. Ayrıca oyunun Steam sayfasında da çıkış tarihini 19 olarak onaylanmış.

Sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapımda kıyamet sonrasını konu alan bir hikâye içeriği karşımıza çıkacak. Türkçe dil desteğinin de yer alacağı oyunda 15 farklı dil seçeneği yer alacak. Oyun içerisindeki amacımız hayatta kalmak olacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP
  • İşlemci: Quad Core
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 4000
  • Depolama: 1500 MB kullanılabilir alan

Overland - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.